Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy egy egy nő szinte minden férfit magába tud bolondítani?
És itt nem a szexuális kisugárzásra gondolok. A legtöbb férfi ettől a nőtől komoly kapcsolatot szeretne. Mind egytől egyik azt mondja neki, hogy "különleges, ÉRDEKES, olyan Más.
Mi erről a véleményetek?
Én is találkoztam két olyan nővel is, akik (ha nem is mindenkit) szinte bárkit magukba tudtak bolondítani.
Az ilyenekkel egyet lehet tenni.
Magunkba kell bolondítani :-)
De mégis mi lehet ennek az oka? Miért lehet az, hogy mindegyik komoly kapcsolatot szeretne vele? Még olyan is, aki eddig csak a nőügyeiről volt híres..
Mitől olyan különleges egy nő?
Az igazi receptet nem tudom.
De megpróbálom leírni, milyenek voltak, akikkel én találkoztam.
Csinosnak kell lennie.
Az lényegtelen, hogy vékony, átlagos vagy kicsit teltebb, mert nem ez számít. Néha a nőiességét kell, hogy hangoztassa, akár kicsit kihívóbb öltözködésével is. És ez független a feneke vagy a melle méretétől (mert igazából a férfiaknak ez sem számít), csak tudja, hogy mi az erőssége és azt hangsúlyozza ki.
Valamilyen szinten a nagyszájúság, a szókimondás követelmény, akár még némi pajzán vicceket, beszólásokat is megengedve, de mindezek mellett intelligensnek, olvasottnak és érzékenynek kell lennie. Olyannak, akivel sokrétűen el tudunk beszélgetni, a legkülönbözőbb témákról.
És ők nem a szuper NŐK. Nekik is vannak hibáik, gyengeségeik.
Nekem is volt olyan barátnőm aki ránézésre tök átlag,persze szép csinos,mégis bolondultak érte a pasik és ismerek olyat is aki gyönyörű,tipp-top csaj aki mindig úgy néz ki mint aki most jött le a címlapról de mégse kell senkinek komolyan.
Szerintem is kisugárzás kérdése!!!Ennek a barátnőmnek a közelébe minden pasi oda van,sőt még a nők is szívesen vannak vele!
Persze!
Pl Britney Spears fiatalon.
Amúgy meg léteznek mindenkinek tetsző dolgok és emberek is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!