Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor én egy nagyon nagy ri. Banc vagyok?
még teljesen szűz vagyok, pasim sem volt soha.
az a helyzet hogy szeretek nagyon csinosan felöltözni, "egészségesen" kihívóan (tapadós felső, csinos ruha, stb.) van hogy kicsit extrémebb ruhát veszek fel (amit mások nem nagyon, vagyis nem olyan kombinációban) de stílusosan, egyedien. és olyankor még a csajok is meg szoktak nézni, na és most jön a lényeg hogy iimádom ha megnéznek a pasik, élvezem ha a kis 12 évesnek elakad a szava, vagy ha a 21 éves végigmér, vagy ha a 30 éves jól utánamnéz.
élvezem.
14L
hát mondjuk nekem a csinos ilyesmit jelent, és én is hasonl vagyok (képek lent), nem illik összekeverni a szolis lányokkal.
szerintem minden értelemben ellentéte vagyok ezeknek, hajam természetes, sosem sminkelem magam, más dolgokat szeretek mint úgy általában mások.
14 évesen még merő szerencse, hogy szűz vagy és pasid sem volt soha.Jó ég!
Másrészt nem vagy ribanc, csak kezd a nő kikandikálni :)))Innentől fogva érdekes, hogy mivé válsz.Gondolkodni, okosan válogatni, tapasztalni...
Egyáltalán nem vagy riba.
ha már most ilyen önbizalmad van, és exhibicionizmusod, akkor később esélyesebb vagy a média világában, esetleg előadóként. színészként, zenészként, akár könnyű,akár komoly műfajban.
Viszont arra vigyázz, hogy nagyon sok baromállat gondolja úgy,hogy a tetszetős öltözködés/viselkedés egyenlő a dugásra felhívással! szóval ésszel csináld, esti bulikban legyen kísérőd, vagy, ha nincs, akkor inkább kicsit fogd vissza magad, ne legyen rossz élmény belőle.
helyes! :-)
egyébként meg fogadd el, hogy az idősebbek meg fognak nézni a továbbiakban, és fogd fel úgy, hogy baromi jól nézel ki, és csurgatják a nyálukat, reménytelen vágyukban! :-P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!