Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normalis dolog ez 28 eves pasiknal, hogy allandoan mindenen hisztiznek? Mas pasi is hisztis? Vagy csak en fogtam ki ilyet?
nekem is volt hisztis pasim, és akkor ő pont 28 volt..
hiszti: nem tetszik neki, hogy el akarok valahova menni (mert ő nem tud/akar jönni, akkor ne menjek),nem érti meg, hogy munkaidőben nem tudom felvenni a telefont, hiába hívogat és üzenget (14 óráztam, külföldön). nem érti meg, hogy dolgozom (otthon, fordítás, órára való felkészülés), és nem érek rá az anyját pátyolgatni, kimenni érte az állomásra, miért nem vele mentem a boltba, vagy akárhova (ami nekem munkából hazajövet útba esett, de miért nem mentem el előbb őérte, mert egyedül képtelen odajönni, ami egyébként tíz perc gyaloglás lenne neki), miért nem értek egyet a véleményével, stb.
Nos először is mi az a hiszti:
A konverziós zavart (angol nyelven: conversion disorder) valaha, s ma is a köznyelvben hisztériának nevezték és nevezik, arról a meglehetősen elterjedt zavarról van szó, amikor a szélsőségesen erős érzelmi vagy pszichológiai stresszhatás fizikai tünetek formájában jelenik meg.
Tehát ha a pasid sírógörcsbe rándul, stb. mikor valami nem úgy történik, ahogy ő várta, akkor hisztis.
Ha nem, akkor csak "akaratos". "Nem volt testvére" stb.
Hiszti: Ha az ember egész testével, hangerejével kifejezi nemtetszését.
Mindenesetre sokszor a nők hisztinek fogják fel, ha a párjuk kifejezi nem tetszését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!