Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy beleszerettem egy nálam 16 évvel idősebb férfibe? Van ennek valami esélye?
Apakomplexus? :)) Nem hiszem, csak a mostani fiúk átlagban annyira kiábrándítóak, és Ő pedig olyan tökéletes:))
21.04-es : Nagyon gratulálok, végre valaki, aki igazán megérti, hogy mi is zajlik bennem! Jó az ötlet, lenne is kedvem hozzá:))!!! De lerohanni nem merném, meg ott a barátnője...aki mellesleg idősebb nála jópár évvel és úgy néz ki, mintha az anyja lenne! Képzelhetitek, mennyire ki vagyok ezzel békülve! :) Bonyolult az ügy...
Igen, imádok suliba járni, és egyáltalán nem várom az őszi szünetet, annyira hozzám nőtt már, hogy minden nap látom:)) Csak olyan gyereknek érzem magam még!
Most lehet, hogy köcsögnek fognak tartani páran, de szerintem ne érdekeljen a barátnője. Ha jól megvannak, úgyse hagyja ott miattad, vagy bárki másért. Ha nem, akkor meg csak jót teszel vele.
Persze, ha jól esik a boldog bizonytalanság, akkor ne tégy semmit. :)
itt vagyok én neked, ha gondolod és még párom sincs, jól gondold meg!
36/F
Volt már ilyen a történelemben.
Én is voltam viszonzatlanul igazán szerelmes. 5 évig, bár a srác csak 5 évvel volt idősebb. 18 éves koromig őrlődtem miatta. Szerelmesnek lenni jó. Viszonzatlan szerelmesnek lenni viszont talán a világ legkegyetlenebb dolga. Olyan érzés volt kiszeretni belőle végül, mintha meghalt volna a lelkem egy része. Egy újjászületés. Életemben semmi olyan jó érzéssel még nem töltött el, mint az, hogy öt év után végre kiábrándultam belőle.
És most legalább viszonzottan vagyok szerelmes. :) sokkal másabb.
Persze álmodozhatsz, én is csináltam, jó is, meg minden. De én azért tudtam, hogy úgyse lesz sose semmi. Neked se jósolok nagy sikert, bár ki tudja. Én inkább továbblépni akartam.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!