Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Szerintetek egy 15éves lánynak a 75C mellméret megfelelő?
Figyelt kérdés
2011. okt. 10. 19:12
11/16 anonim válasza:
Nemrég volt szerencsém 75C-hez nincs azzal semmi gond még akkor se ha nem nagyon nő tovább :) 21/F
12/16 A kérdező kommentje:
:DDD
2011. okt. 10. 19:40
13/16 anonim válasza:
Egy 15 éves lánynak inkább tanulnia kéne mint,hogy azon gondolkozzon, hogy tetszik-e a melle a fiúknak vagy "megfelelő" e.
Már ott elrontottad ezt a kérdést, hogy ha fiúk válaszát várod akkor keress egy képet a neten egy nőről akinek kb akkora melle van mint neked, linkeld be és úgy kérdezd meg hogy "megfelelő" e. Mert a legtöbb fiúnak az, hogy 75C nem sokmindent mond..
Amúgy másrészről nézve megint csak értelmetlen a kérdésed, mert ha valaki azt írja, hogy túl kicsi/túl nagy, akkor mi lesz? Mész plasztikai műtétre?
Van két melled, örülj ennek. A méret kb annyira számít mint a pasiknál is, mivel sok pasinak a kicsi mellek tetszenek, soknak meg a nagyobbak.
Szóval ezeket gondold át szerintem...
15/16 anonim válasza:
Nekem 75B, szal szerintem okés.
15/L
16/16 anonim válasza:
:-) a bátnômnek is hasonló (65C)Szerintem teljesen megfelel :) 17f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!