Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a helyről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a helyről?

Figyelt kérdés
nagyon sokat hallottam már hajógyári szigetről és én is elszeretnék menni. Vidéki vagyok egy kisvárosból és egyedül mennék fel oda. Ismerőseim ott nincsenek, viszont voltam több discoba is egyedül, igaz ilyen kicsikbe, különböző kisvárosokba szóval igazából nem lenne gáz hogy egyedül mennék. Csak véleményeket kérek a helyről, hogy normális és barátságos emberek járnak e oda.
2011. okt. 10. 15:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Lány vagy? Mert akkor szívesen elkísérlek, amúgy Én sem vagyok ott annyira jártas, még is pesti vagyok. :)
2011. okt. 10. 15:14
 2/5 A kérdező kommentje:
fiú vagyok. Barátnőt mennék fel oda keresni meg barátokat. Csak gondolom van különbség az ottani discok között meg egy kisvárosi disco között...és nem tudom vannak e ott elvárások vagy mennyire barátkozóak az emberek
2011. okt. 10. 15:17
 3/5 anonim ***** válasza:
hát nem pont a kedves emberekről híres:Degyedül ne menj szerintem...
2011. okt. 10. 15:21
 4/5 A kérdező kommentje:
utolsó miért? gondolom minden discoba akad 1-2 aki hülye
2011. okt. 10. 16:36
 5/5 anonim ***** válasza:
Persze...egy két idióta minden helyen van,csak a hajógyári,mint olyan,egy komplexum,így az egy-két idióta máris sokkal több.ne felejtsd el,hogy ez pest,nem egy kis vidéki diszkó...
2011. okt. 13. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!