Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az gáz, ha elcserélem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az gáz, ha elcserélem a barátnőmet egy xbox-ra?

Figyelt kérdés
Haveromnak tetszik a csajom, és azt mondta hogy vesz nekem egy xbox-ot ha megkaphatja. Hogy érjem el, hogy szakítson velem és összejöjjön a haverommal?
2011. okt. 9. 22:50
1 2 3 4 5 6
 41/60 seesee ***** válasza:
100%

Szerelmem (ex)!

Csak tudatni szeretném veled, hogy feltörtem az e-amil címedet, és megtaláltam ezt a kérdést.

Mivel kétségeim támadtak, így átmentem X-hez... A többit már szerintem tudod.. (Ha esetleg selytelmed sem lenne elmesélem, hogy mi történt: Elmondott mindent. Nagyon rosszul éreztem magamat, mire vigasztalásul így szólt: - Jól van, na! Nem akartalak megbántani, az egész az ő ötlete volt. Aztán egy merész ötlettel átölelte a vállamat. Hirtelen megfordultam, amikor magához ölelt, arcunk szinte összeért. Egymás szemébe bámultunk néhány pillanatig. - Megcsókolhatlak? - suttogta. Meglepődtem. Kissé tétován érintettem az ajkait, de ő hevesen magához vont. Csókolóztunk. Hosszasan. Olyan szenvedéllyel csókolt, amilyet még soha sem tapasztaltam. Először csak óvatosan, majd egyre határozottabban simogatta a melleimet. Erre még szorosabban hozzá bújtam, légzésem mélyebb lett, csípőjét az övéhez szorítottam. Ekkor már megszűnt számunkra a külvilág. Kezemet lassan lefelé csúsztattam a hasán, kigomboltam a nadrágját, lassan, milliméterenként hatoltam az álló farka felé. Ezt a mozdulatot azonnal viszonozta. Halk nyöszörgésem jelezte, hogy jó helyen jár. Középső ujjait a redők között megnedvesítve csiklómra helyezte és finoman körözött rajta. Elhaló sikoltásomat épp sikerült egy csókal elfojtania, mivel a szülei is otthon voltak. Miután elélveztünk, pihentem még pár percig a karjaimban. Utána elköszöntünk.)

A lényeg, hogy az enyém lett az X box, én pedig az X-é, te pedig ezután jobb, ha új játékszert keresel magadnak. ;)Bocs, hogy kihagytunk a buliból!

XoXo: s

2011. okt. 18. 22:33
 42/60 anonim ***** válasza:
100%

szopáááááááááááááás XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

játék meg nő nélkül XDDDDDDDDDDDDDDDDDD

2012. jan. 11. 18:07
 43/60 brigi15152 ***** válasza:
94%
Hát, remélem tényleg jól átvert az a lány, akit ennyire nem becsültél meg. Kívánom, hogy a további kapcsolataidban csalódásokban gazdag élményekkel élj, egészen addig, amíg gyökeresen meg nem változol. Ez már a férfi társadalom pöcegödre, csak szólok. És azt is megjegyezném, hogy te SOHA nem mondhatsz egy lányra becsmérlő szavakat, ha a kis hülye pénzes pasikat keres. Szánalmas vagy.
2012. jan. 12. 13:01
 44/60 anonim ***** válasza:
88%

Akinek a baranoje, felesege fel tudja nyomni a jelszavait, az orbitalis luzer :D

Egyebkent meg a no tobbet er egy xbox360-nal.

Mos foz takarit, segit rendbentartani a hazat, es ugye a szex...

2012. jan. 12. 14:34
 45/60 anonim válasza:
94%
Ez szopás xDD
2013. jan. 23. 00:19
 46/60 anonim ***** válasza:
94%
megérdemelted!!!!!Én meghalnék a barátnőmért pedig csak 14 vagyok
2013. márc. 22. 23:41
 47/60 anonim válasza:
95%
Nyomorékok :D :D Elhittétek, hogy ez komoly kérdés? Idióták...
2015. jan. 13. 20:46
 48/60 anonim válasza:
94%
Grat🙌🙌🙌 felkerült Facebookra😹 pesten hhallottam, de szerintem az előző is onnan látta
2015. jan. 13. 20:58
 49/60 anonim válasza:
94%
Tényleg idióták ... 22/48-nél már egyértelmű lett, hogy fake, de azért még szidják... Mindegy a kérdés híres, bár inkább hírhedt lett és gondolom ez volt a lényeg. xD
2015. jan. 14. 14:36
 50/60 Pepuska válasza:
94%
nem is szereted te akkor a barátnődet ha el akarod cserélni..ez nagyon nagy parasztság..nem vagy normális
2015. jan. 14. 14:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!