Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz, ha elcserélem a barátnőmet egy xbox-ra?
Szerelmem (ex)!
Csak tudatni szeretném veled, hogy feltörtem az e-amil címedet, és megtaláltam ezt a kérdést.
Mivel kétségeim támadtak, így átmentem X-hez... A többit már szerintem tudod.. (Ha esetleg selytelmed sem lenne elmesélem, hogy mi történt: Elmondott mindent. Nagyon rosszul éreztem magamat, mire vigasztalásul így szólt: - Jól van, na! Nem akartalak megbántani, az egész az ő ötlete volt. Aztán egy merész ötlettel átölelte a vállamat. Hirtelen megfordultam, amikor magához ölelt, arcunk szinte összeért. Egymás szemébe bámultunk néhány pillanatig. - Megcsókolhatlak? - suttogta. Meglepődtem. Kissé tétován érintettem az ajkait, de ő hevesen magához vont. Csókolóztunk. Hosszasan. Olyan szenvedéllyel csókolt, amilyet még soha sem tapasztaltam. Először csak óvatosan, majd egyre határozottabban simogatta a melleimet. Erre még szorosabban hozzá bújtam, légzésem mélyebb lett, csípőjét az övéhez szorítottam. Ekkor már megszűnt számunkra a külvilág. Kezemet lassan lefelé csúsztattam a hasán, kigomboltam a nadrágját, lassan, milliméterenként hatoltam az álló farka felé. Ezt a mozdulatot azonnal viszonozta. Halk nyöszörgésem jelezte, hogy jó helyen jár. Középső ujjait a redők között megnedvesítve csiklómra helyezte és finoman körözött rajta. Elhaló sikoltásomat épp sikerült egy csókal elfojtania, mivel a szülei is otthon voltak. Miután elélveztünk, pihentem még pár percig a karjaimban. Utána elköszöntünk.)
A lényeg, hogy az enyém lett az X box, én pedig az X-é, te pedig ezután jobb, ha új játékszert keresel magadnak. ;)Bocs, hogy kihagytunk a buliból!
XoXo: s
szopáááááááááááááás XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
játék meg nő nélkül XDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Akinek a baranoje, felesege fel tudja nyomni a jelszavait, az orbitalis luzer :D
Egyebkent meg a no tobbet er egy xbox360-nal.
Mos foz takarit, segit rendbentartani a hazat, es ugye a szex...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!