Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13 éves vagyok és ha pisilek akkor két helyen jön ebből lehet baj?
nekem van hogy 2 helyen jön meg csöpög is lefele, ez általában reggel van kelés után.
az a megoldás rá hogy amikor hugyozol, egy kicsit hátra húzod a fitymád :D
Az előző hozzászólónak:
Azért oltod mert van valami baja ? A színvonalat az olyan kis csitrik viszik le mint te -.-"
És TÉNYLEG FENT VAN KOMMENTVITÉZEN!xD
Beszarok xDDD
De hogy írjak valami érdemit is:
'az a megoldás rá hogy amikor hugyozol, egy kicsit hátra húzod a fitymád' -> Én is ezen a véleményen vagyok.
A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:15
őőő nem értek veled egyet.De látszik még hogy te is gyerek vagy nagyon.
A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 18:15
Hát figyeljetek...mindenkinek más a véleménye. Én érettnek tartom magam, de ha Ti nem, akkor az koránt sem az én bajom. :PP
És mindenki különálló ember, más véleménnyel. Egyszerű az egész.
És nem azért oltottam le, mert csitri és éretlen vagyok, hanem szerintem egy 13 éves már igazán rájöhetne, hogy mi a baja. Vagy ha tényleg OLYAN NAGY betegsége/problémája lenne, akkor nem a gép előtt ülne a gyakorikérdések.hu előtt, hanem rég kórházban lenne. :)) lE LEHET SZÓLNI/OLTANI ENGEM IS, NYUGODTAN! :PPP
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!