Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez a teszt mennyire jon be?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a teszt mennyire jon be?

Figyelt kérdés
[link]
2009. ápr. 29. 21:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ugye, ez csak vicc?
2009. ápr. 29. 21:15
 2/11 anonim ***** válasza:
-.- nem ezen múlik, hogy mennyire szeretitek egymást, stb:S már nem azért... ez egy kicsit bonyolultabb ennél:S
2009. ápr. 29. 21:17
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

kipróbáltam :D

érdekes.. beírkáltam 2-3 volt pasimat, és akivel a legtöbbet voltam együtt annál volt 96% és akivel legkevesebbet 50% meg 2% tök poén :D

2009. ápr. 29. 21:56
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

ezt annyira kell komolyan venni, hogy beírtam hogy nuni+kuki, és 60%ban illenek össze...:D

remélem Te sem veszed komolyan az ilyen dolgokat kérdező :)

2009. ápr. 29. 22:02
 5/11 anonim válasza:
100%

nekem mindig 87%jön ki :) az ilyen teszteknél

de enm hiszek bennük...mer mi 100%-sok vagyunk:)

2009. ápr. 29. 22:26
 6/11 anonim ***** válasza:
Ugye ez csak poén? :D
2009. ápr. 29. 22:40
 7/11 anonim ***** válasza:

Ez kábé annyira jön be, mint amikor az alsó tagozatosok különböző idióta módszerekkel "megjósolják", hogy mi lesz a férjed neve, hány gyereketek lesz, milyen autótok stb.

Nem tudom ez mennyire divat, mikor én kislány voltam, állandóan ezt csináltuk. (Az idióta módszer alatt például azt értem, hogy egy papírra ráír öt fiú nevet, mondj egy számot, számol-számol kihúz egy nevet és ezt addig ismétli, míg egy név marad meg és az lesz a nagy Ő.)

Ez poén. Hülyeség. Azon kívül, hogy időt tölts vele nem jó semmire. Semennyire sem jön be.

Akkor se, ha 99%-os passzolás jön ki arra, hogy életedben egyszer láttál egy fiút, és olyan jól néz ki és úgy tetszik, vajon össze illetek-e.

Ez olyan mint a napi horoszkóp az újságban. A páromnak a horoszkópja ugyanaz, mint az enyém. És akkor azt írja a horoszkópunk, hogy a párja elhanyagolja önt, míg ön folyton körbe ugrálja őt. LOL

Ha jó, akkor röhögsz egy jót, ha meg nem akkor, megvonod a vállad, hogy ez egy faxság úgyis.

2009. ápr. 29. 23:18
 8/11 anonim ***** válasza:
Hát én Freddy Mercury-val jobban állok, mint a barátommal. Ejha, ezt elrontották. :)
2009. ápr. 30. 01:18
 9/11 anonim ***** válasza:

Ha teljes neveket írok be, akkor a barátnőmmel 99% jön ki, ami eléggé biztató. :))

Bár persze én sem tulajdonítok ennek a tesztnek semmi jelentőséget. Ahogy a horoszkópnak sem. :)

2009. ápr. 30. 02:32
 10/11 anonim ***** válasza:
de jó egy yetinek 70% tetszem XD
2009. ápr. 30. 10:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!