Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
kipróbáltam :D
érdekes.. beírkáltam 2-3 volt pasimat, és akivel a legtöbbet voltam együtt annál volt 96% és akivel legkevesebbet 50% meg 2% tök poén :D
ezt annyira kell komolyan venni, hogy beírtam hogy nuni+kuki, és 60%ban illenek össze...:D
remélem Te sem veszed komolyan az ilyen dolgokat kérdező :)
nekem mindig 87%jön ki :) az ilyen teszteknél
de enm hiszek bennük...mer mi 100%-sok vagyunk:)
Ez kábé annyira jön be, mint amikor az alsó tagozatosok különböző idióta módszerekkel "megjósolják", hogy mi lesz a férjed neve, hány gyereketek lesz, milyen autótok stb.
Nem tudom ez mennyire divat, mikor én kislány voltam, állandóan ezt csináltuk. (Az idióta módszer alatt például azt értem, hogy egy papírra ráír öt fiú nevet, mondj egy számot, számol-számol kihúz egy nevet és ezt addig ismétli, míg egy név marad meg és az lesz a nagy Ő.)
Ez poén. Hülyeség. Azon kívül, hogy időt tölts vele nem jó semmire. Semennyire sem jön be.
Akkor se, ha 99%-os passzolás jön ki arra, hogy életedben egyszer láttál egy fiút, és olyan jól néz ki és úgy tetszik, vajon össze illetek-e.
Ez olyan mint a napi horoszkóp az újságban. A páromnak a horoszkópja ugyanaz, mint az enyém. És akkor azt írja a horoszkópunk, hogy a párja elhanyagolja önt, míg ön folyton körbe ugrálja őt. LOL
Ha jó, akkor röhögsz egy jót, ha meg nem akkor, megvonod a vállad, hogy ez egy faxság úgyis.
Ha teljes neveket írok be, akkor a barátnőmmel 99% jön ki, ami eléggé biztató. :))
Bár persze én sem tulajdonítok ennek a tesztnek semmi jelentőséget. Ahogy a horoszkópnak sem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!