Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan kell leborotválni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell leborotválni a nemi szervet?

Figyelt kérdés

A barátommal az első szeretkezésre készülünk.Már régen szerette volna...én is benne lettem volna,csak az a probléma,h féllek.Nem tudom,hogy mennyire kell leborotválni..és hogy borotvával vagy mivel.Ha nem borotvállom le csupaszra,akkor tüsis lesz,és szúr,szóval az nem kellemetlen? Segítsetek kérlek,mert fogalmam sincs...és meg szeretnék feleni a barátomnak,nem szeretném h elriadjon:S

előre is köszönöm

2009. ápr. 29. 18:10
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

legjobb modszer a gyanta vagy az epilator ( 2 hetig nem nonek vissza a szalak.. majd csak aztan kezdenek tusisedni ) amugy meg ha leborotvalod csupaszra es kicsit szur az sem gaz!!

hisz nem lehet senki tokeletes.. marmint nem keszul fel midnen no egy egy kis kalandozasra.. es pasik nem banjak foleg ha szeret !!!

pusziii`

2009. ápr. 29. 18:14
 2/10 anonim ***** válasza:
48%
sztem csupaszra borotváld. hát már másnnap szuros lesz de ennek ez az átka. amugy az együttlétetek elött közvetlen borotváld le és akkor tök simaaa még :DDDDDD nem igazán tudom elmagyarázni sztem ugyanugy kellmint a lábat vagy hasonloooo szerveket :D egy a lényeg hogy ne maraggyon ott szőrszál és már jó ;) probáld ki de csak ovatosan nagy az esély rá hogy elsőként vérzik,kipattog. sok sikert ! ;)
2009. ápr. 29. 18:15
 3/10 anonim ***** válasza:
89%

Sima borotvával, szex előtti reggel mondjuk. Ha még sose csináltad, ajánlom h ülj le egy székre, tedd fel a lábad valami magasabb helyre (mosdókagyló pl), és úgy jobban hozzáférsz mindenhol ;) Ne félj tőle, nincs benne semmi ijesztő, 5 perc és kész.

Am szerintem ne használj borotvahabot, én se tettem soha, fölöslegesnek gondolom.

2009. ápr. 29. 18:15
 4/10 anonim ***** válasza:
45%
fogsz egy borotvát és egy borotva habot...
2009. ápr. 29. 18:33
 5/10 anonim ***** válasza:
70%

bocs lemaradt a vége..:|

Szerintem meg használj borotva habot mert akk nem pattogsz ki annyira..

meg ajánlom még azt is hogy női borotvát vegyél mert azzal nem tudod úgy megvágni magad...

és ha együttlét napján borotválod akk nem fog szúrni..:)

és ne borotváld minden nap mert csúnya piros pöttyök lesznek rajta..:S ami nem igazán kellemes látvány..:S

2009. ápr. 29. 18:38
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg ne bortváld le,csak közében ollóval nyírd rövidebbre.De ezt a pároddal kéne megbeszélni,hogy szeretné.Nehogy azt hidd,hogy mindenki igényli a kopaszságot
2009. ápr. 29. 19:28
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
az utolsó válaszadóval értek egyet ollóval max.De amúgy meg sehogy nem ciki egyáltalán az kel oda.Ja és véd a betegségektől és a fertőzésektől is.
2009. ápr. 29. 20:08
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
én azt szeretem ha van 1 csik középen hogy azért tudjam hogy nem egy 10 évessel van dolgom :)
2009. ápr. 29. 20:28
 9/10 anonim ***** válasza:
36%
na ez érdekes lesz. Te a nemiszervedet akarod leborotválni, nem pedig a körülötte lévő szőrt! Ez igen
2009. ápr. 29. 22:22
 10/10 anonim ***** válasza:

a csík azért is hasznos, mert az együttlét hevében, ha kicsit "összeizzadtok", akkor a szeméremdombon elég csúnyán ki tud pirosodni a bőr - ami nem csak csúnya, de fájni is tud, ahogy kicsípi az izzadság. (márpedig akkor jó, ha megizzadtok :)

persze nem egyszerű a csíkot összehozni, szélesebben kezdd, hogy ha utána igazítanod kell, akkor még legyen esélyed egy csíkot összehozni. én a kádban guggolva, fürdés előtt/közben/után szoktam borotválkozni, óvatosan csináld, hogy fel ne sértsd magad sehol, először inkább lassan haladj. de ha végül nem jön össze a csík, az sem baj, vagy ha nem tetszik, bármikor lekaphatod azt is, van még időd kitapasztalni, mi a legesztétikusabb és a legkényelmesebb számodra, számotokra.

2009. ápr. 30. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!