Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért akar mindenáron megfelel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akar mindenáron megfelelni a mai férfiak egy része a nők igényeinek?

Figyelt kérdés
Akár a saját boldogtalansága árán is? Én sejtem, hogy miért csak kíváncsi vagyok ki mit gondol erről. Kort is írjatok.
2011. okt. 8. 19:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Igen, rossz egyedül lenni, néha én is próbálok megfelelni másoknak, de annak mindíg az a vége, hogy csalódom és azt mondom magmnak: Hé te bunkó! Ez nem te vagy, miért akarsz ennek látszani? de néha pedig nem érdekel, hogy mások mit gondolnak és egyszerűen jól érzem magam. Az utóbbi állapotot kéne fenntartanom, de sajnos annyira változó kedvű ember vagyok, hogy sokat kell dolgozom az "állandóságért" .

Szerintem nincs értelme másoknak megfelelni akarni, ha valaki szeret akkor magamért szeret, ha nem akkor úgy sem fog ha mást mutatok mint ami vagyok.

2011. okt. 8. 21:04
 12/14 Szesze ***** válasza:
Ezbutasag. Inkabb a pasik az onzoek. Vagyis tapasztalataim alapjan. Bar nem lehet altalanositani. En is csinaltam olyant h vkinek megfeleljek, ami nekem nem biztos h jo volt.
2011. okt. 8. 21:23
 13/14 anonim ***** válasza:
Én még semmit nem tettem azért, hogy tetszek egy lánynak. 18F
2011. okt. 8. 21:53
 14/14 anonim ***** válasza:
alapvetően az ember társas lény és ha sokáig nincs párod, alkalmi dolgokba pedig nem szeretnél belebonyolódni akkor egy idő után már nagyon sza*r tud lenni. ekkor elhatározod, hogy igen, változtatni fogok, mert a mostani helyzet nem túl rózsás... még ha emiatt egy picit fel is kell adni magadból a lényeg a cél. mert impossible is nothing! adidas...
2011. okt. 8. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!