Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit takar az, hogy valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit takar az, hogy valaki körül van metélve?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 29. 17:05
 1/8 anonim ***** válasza:
46%

Azt hogy zsidó.

A viccet félretéve, azt a bőrt, ami a fitymájára ráhúzódik, azt lemetszik.Zsidó hagyomány.

2009. ápr. 29. 17:15
 2/8 anonim ***** válasza:
73%

Egyeske nem pontosan tudja.

NEM CSAK zsidó hagyomány a körülmetélés, csupán Európában ez terjedt el a köztudatban.

Szinte minden meleg / száraz helyen élő népcsoportnál megfigyelhető a körülmetélés szokása egyszerűen HIGIÉNIAI okokból (nem volt lehetőség a naponta mosásra, homok a figyma alá ment, stb..)

Manapság már valóban csak a fitymaszűkület illetve a hagyományok őrzése indokolja. Amúgy nekem tetszik, csak nem merek kés alá feküdni :D

2009. ápr. 29. 17:30
 3/8 anonim ***** válasza:
61%
Akkor elnézést, nem tudtam pontosan.
2009. ápr. 29. 17:31
 4/8 anonim válasza:
78%

A válasz komoly része:

"A körülmetélés a fityma egészségügyi, vallási okok, vagy egyéb meggyőződés miatt végrehajtott orvosi eltávolítása. Körülmetélés során a fitymát sebészi úton, helyi érzéstelenítés mellett teljesen eltávolítják, így az nyugalmi esetben sem borítja a makkot. Egyes országokban vallási meggyőződés, vagy a tradíciók miatt már gyermekkorban végrehajtják a körülmetélést.

A világon a felnőtt férfiak mintegy negyede körülmetélt, de a statisztika országonként nagyon eltérő képet mutat. Az amerikai férfiak több mint 85%-nál elvégezték, elsősorban megelőző egészségügyi beavatkozásként. A brit férfiaknak mintegy 20%-a körülmetélt, és ennél nagyobb az arány Kanadában, Ausztráliában és Új-Zélandon. Ez a szabály a legtöbb afrikai törzsnél, szigorú vallásos előírás a zsidó férfiak számára, akiknél szertartásként végzik el a születés utáni nyolcadik napon, és szokás a muzulmánok között, akik a serdülés előtt különböző életkorokban végeztetik el. A dél-európaiak, a dél-amerikaiak, skandinávok és a nem-muzulmán ázsiaiak körében ritka a körülmetélés."

( [link]

A vicces része: rossz a kérdés, "mit takar az, hogy valaki körül van metélve". A helyes kérdés, mit nem takar, ugyanis a körülmetélés eredményeképpen a makkot nem takarja a fityma.

2009. ápr. 29. 17:32
 5/8 anonim ***** válasza:
38%

Normális ember ilyet nem tesz, tehát lehet hogy vallásos okból eredően tette meg ezt valaki... magyarul zsidó

...:::jaduhe:::...

2009. ápr. 29. 19:29
 6/8 anonim ***** válasza:
62%
Utolsó, elmondanám, hogy rohadtul nincs igazad. Nem vagyok sem zsidó, semmilyen felekezet tagja, de egész egyszerűen fitymaszűkület miatt döntenem kellett. Vagy hagyom így, de soha nem tudok szexuális életet élni, vagy kés alá fekszem. Te hogy döntöttél volna?
2009. ápr. 29. 21:33
 7/8 anonim ***** válasza:
55%
Zsidóóóó :D Ekkora baromságot, egészségügyi okokból... nekem "sajnos" mióta eszemet tudom ilyen de még nem éreztem hátrányát, sőőőőt :D:D:D
2009. máj. 3. 18:59
 8/8 anonim ***** válasza:
25%
Én viszont csak és kizárólag hátrányát éreztem eddig és épp most is...
2013. febr. 20. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!