Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismertem egy srácot msn-en és tök rendes meg minden és talizni akar velem...És nem csak haver akar lenni...Adjak neki egy esélyt? Most akkor mi legyen?
Háát, msn-en mindenki lehet tök normális.
Én mindenképp 1 személyes találkozás után döntenék.
nehogymár a suli legyen a kapocs köztetek.. 1 frankó szakmunkás srác(teszem azt minősített hegesztő) többszáz ezreket keres míg 1 szakközepet végzett fogtechnikus csaj nemkeres ennyit.
ha msnen normális akk valóéletben is az. nemkell itt kételkedni. mellesleg biztosan ápolt jó a családi háttere stb.
azokat a csajokat utálom nagyon akik a sulira mennek meg a h mien pénzes a kiszemelt.
a helyedben adnék neki 1 esélyt.
az mástészta. de ne a szülő válasszon fiút a lánya nélkül.
ha hallgatsz rá sose leszel boldog hidd el.
Én anyám is mindig ez mondja h ne valami hülye srácot válasszak magamak..:D
de rájöttem hogy lehet a gimnazista is hülye és aki a szakmunkásba jár az is lehet tök normális meg minden..
úgyhogy szerintem elöbb talizz vele.. aztán majd meglátod;)
Én is szakmunkás voltam és mégis ugyanolyan embernek érzem magam,mint amilyen a többi,ha nem még jobbnak! :D Lehet,hogy szakközépbe nem vettek fel 8.ik után,de ettől még 11.ikben beiratkoztam levelező érettségire és a két sulit megcsináltam egyben.
A kérdéshez meg csak annyit,hogy persze,hogy adj neki esélyt,a puding próbája az evés! :D
Amikor megkérdezte, hogy találkoznál-e vele, akkor mit mondtál neki?
Szerintem találkozz vele és akkor megismerheted és akkor dönthetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!