Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megismertem egy srácot msn-en...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megismertem egy srácot msn-en és tök rendes meg minden és talizni akar velem...És nem csak haver akar lenni...Adjak neki egy esélyt? Most akkor mi legyen?

Figyelt kérdés
Ja és az gáz ha szakmunkásba jár de tök normális?
2009. ápr. 29. 15:38
1 2
 1/11 anonim válasza:
68%
Ha ilyen gondolataid vannak, akkor veled van a gáz nem a sráccal. Erről csak ez a véleményem.
2009. ápr. 29. 15:39
 2/11 anonim ***** válasza:

Háát, msn-en mindenki lehet tök normális.

Én mindenképp 1 személyes találkozás után döntenék.

2009. ápr. 29. 15:40
 3/11 A kérdező kommentje:
én is erre gondoltam....
2009. ápr. 29. 15:53
 4/11 anonim ***** válasza:
Mi is msn-en kezdtük, aztán első tali...azóta együtt vagyunk fülig szerelmesen :)
2009. ápr. 29. 16:09
 5/11 anonim ***** válasza:

nehogymár a suli legyen a kapocs köztetek.. 1 frankó szakmunkás srác(teszem azt minősített hegesztő) többszáz ezreket keres míg 1 szakközepet végzett fogtechnikus csaj nemkeres ennyit.

ha msnen normális akk valóéletben is az. nemkell itt kételkedni. mellesleg biztosan ápolt jó a családi háttere stb.

azokat a csajokat utálom nagyon akik a sulira mennek meg a h mien pénzes a kiszemelt.

a helyedben adnék neki 1 esélyt.

2009. ápr. 29. 16:19
 6/11 A kérdező kommentje:
köszönöm! bár a sulit csak azért kérdeztem mert anyámnak meg kell felelnie...minimum meg kell nyernie az elnökválasztást....
2009. ápr. 29. 16:34
 7/11 anonim ***** válasza:

az mástészta. de ne a szülő válasszon fiút a lánya nélkül.

ha hallgatsz rá sose leszel boldog hidd el.

2009. ápr. 29. 16:37
 8/11 anonim ***** válasza:

Én anyám is mindig ez mondja h ne valami hülye srácot válasszak magamak..:D

de rájöttem hogy lehet a gimnazista is hülye és aki a szakmunkásba jár az is lehet tök normális meg minden..

úgyhogy szerintem elöbb talizz vele.. aztán majd meglátod;)

2009. ápr. 29. 16:45
 9/11 anonim ***** válasza:

Én is szakmunkás voltam és mégis ugyanolyan embernek érzem magam,mint amilyen a többi,ha nem még jobbnak! :D Lehet,hogy szakközépbe nem vettek fel 8.ik után,de ettől még 11.ikben beiratkoztam levelező érettségire és a két sulit megcsináltam egyben.

A kérdéshez meg csak annyit,hogy persze,hogy adj neki esélyt,a puding próbája az evés! :D

2009. ápr. 29. 17:01
 10/11 anonim ***** válasza:

Amikor megkérdezte, hogy találkoznál-e vele, akkor mit mondtál neki?

Szerintem találkozz vele és akkor megismerheted és akkor dönthetsz.

2009. ápr. 29. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!