Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy srác megérinti egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy srác megérinti egy csaj térdét, akkor szexet akar a csajtol?

Figyelt kérdés
Egy bulin miközben levegőzni voltam odajött hozzám egy srác(előtte 1x már beszéltem vele, haverján keresztül üdítőzni hívott, de nem fogadtam el) majd kb 1 órára rá, miközben én ültem és keresztbe volt téve, ő pedig velem szembe állt odahajolt hozzám, és végighúzta a kezét a térdem belső részénél.
2011. okt. 7. 19:40
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Komoly, értelmes válaszokat vártam, de csalódnom kellett.

Hogy honnan tudom, hogy nem fogadott senkivel, onnan, hogy semmilyen ismerőse nem volt ott egy srácon kívül, az a srác pedig végig ott volt velem.

2011. okt. 7. 20:03
 12/17 anonim ***** válasza:
Szerintem a tetszését akarta kifejezni. Biztosan akar szexelni veled, de ez jó jel, ha nem akarna, akkor lenne gáz. A hangsúly inkább azon van, hogy mennyire nyomul.
2011. okt. 7. 20:04
 13/17 A kérdező kommentje:
Én úgy éreztem, hogy eléggé nyomul, de eddig ahány ismerősömnek elmeséltem, hogy mi történt, mindenki azt mondta, hogy nem volt nyomulós.
2011. okt. 7. 20:13
 14/17 anonim ***** válasza:

csupaszon volt a lábad?

térded belső részénél? tehát oldalt? vagy hátul?

lehet csak gerjed a szép lábakra és jól esett megsimizni. :$

2011. okt. 7. 23:30
 15/17 A kérdező kommentje:
Miniruha volt rajtam, magassarkú cipővel, de harisnya volt rajtam. Ültem, és az egyik lábam rá volt téve a másikra(keresztbe), ő pedig végighúzta az kezét a térdem belső részénél.
2011. okt. 8. 07:31
 16/17 anonim ***** válasza:

Mennyi tapasztalatod van a fiúknál? Ha kevés, ezért érezhetted nyomulásnak.

Egyébként mennyire tetszik neked?:)

2011. okt. 8. 11:04
 17/17 anonim ***** válasza:

Kettővel ezelőtti voltam. hát lehet csak meg akarta simizni a lábacskádat. az jól tud ám esni egy fiúnak. (talán nem mindenkinek, de én szívesen megsimizném, harisnyában is egy lánynak). lehet neki is csak ez volt.

kettővel ezelőtti voltam amúgy

2011. okt. 8. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!