Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ekkora baj, hogy nem vagyok 180centi felett?
Figyelt kérdés
Mindenki írja, hogy legyen magas 180 centi felett, én "csak" 176cm vagyok most akkor ez miatt inkább ne próbálkozzak senkinél mert nincs meg a számára megfelelő min. 180?Egyből elutasítanának ez miatt?2011. okt. 7. 19:32
11/12 anonim válasza:
Te nagyon hülye vagy, kérdező. A 177es csaj csak leírta, hogy miért választ magasabb pasikat. Nyilván őt zavarja, ha alacsonyabb nála a srác. Nem vádolt téged semmivel, csak leírta a saját helyzetét. Rengeteg csaj van még, a te boldogtalanságod meg nem az ő hibája. Ha az átlagmagasság a csajok körében meg 165(ahogy teírtad), akkor meg nem tudom mi a bajod. Őket cseszegesd és ne a nálad 10 centivel magasabb csajokat. Ez is olyan mint a kor. Keresgélj a magad magasságosztályában. Az úgy 90%ban legalább 5cm-vel kisebb mint a tied.
12/12 anonim válasza:
nekem tetszik ha a fiú nem sokkal magasabb mint én
csókszempontból kényelmes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!