Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, szerintetek nagy baj, ha egy lány hóna alatt a ruha izzadságfoltos? (nem büdös! )
A válasz írója 59%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:24
XD
Igen, csak igényesség és elhatározás kérdése, ha valaki nem izzad.
Gondolom, te abból az indián törzsből származol, akik valóban nem tudnak izzadni, mivel ez az őserdő párás levegőjében teljesen haszontalan. :DDD
Egyébként kb. 20 kilóval vagyok nehezebb, mint unokatesóm. Ő úgy izzad 20 fokban, mint a versenyló.
Én 40 fokban se igen szoktam.
Szóval ez az elméleted is megbukott...
Kíváncsi lennék rá, mit szóltok egy vékony, kocogó lányhoz, aki izzad... gondolom igénytelen, mert igényes csaj a gép előtt sziesztázik, növeszti a narancsbőrét, mert az nem izzaszt.
XD
Ezeken a vitákon olyan jókat tudok röhögni.
Amikor valaki arctalanul a neten is képes azt hazudni, hogy ő soha nem izzad, és most nem tudom, hogy magának hazudik, vagy nekünk.
fujjj baz.dmeg, hogy ti milyen undorítóak vagytok.
én is izzadós vagyok...minden reggelemet 1 vödör old spice-al kezdem, de szart se ér.
és ha ilyenek vagyunk?????
mi a szarért kell gusztustalanodni???
persze ti soha nem izzadtok ugye???
na igyatok inkább ge.it :D:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!