Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, szerintetek nagy baj,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, szerintetek nagy baj, ha egy lány hóna alatt a ruha izzadságfoltos? (nem büdös! )

Figyelt kérdés
Mindenkivel előfordul, hogy néha leizzad, van, aki izzadós-fajta. Tiszta ruhát hord, és nem büdös, csak hát ott az a folt. Mire gondoltok, ha ilyet láttok?
2011. okt. 7. 19:17
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

A válasz írója 59%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 19:24

XD

Igen, csak igényesség és elhatározás kérdése, ha valaki nem izzad.

Gondolom, te abból az indián törzsből származol, akik valóban nem tudnak izzadni, mivel ez az őserdő párás levegőjében teljesen haszontalan. :DDD

Egyébként kb. 20 kilóval vagyok nehezebb, mint unokatesóm. Ő úgy izzad 20 fokban, mint a versenyló.

Én 40 fokban se igen szoktam.

Szóval ez az elméleted is megbukott...

Kíváncsi lennék rá, mit szóltok egy vékony, kocogó lányhoz, aki izzad... gondolom igénytelen, mert igényes csaj a gép előtt sziesztázik, növeszti a narancsbőrét, mert az nem izzaszt.

XD

Ezeken a vitákon olyan jókat tudok röhögni.

Amikor valaki arctalanul a neten is képes azt hazudni, hogy ő soha nem izzad, és most nem tudom, hogy magának hazudik, vagy nekünk.

2011. okt. 7. 19:29
 12/23 anonim ***** válasza:
70%

fujjj baz.dmeg, hogy ti milyen undorítóak vagytok.

én is izzadós vagyok...minden reggelemet 1 vödör old spice-al kezdem, de szart se ér.

és ha ilyenek vagyunk?????

mi a szarért kell gusztustalanodni???

persze ti soha nem izzadtok ugye???

na igyatok inkább ge.it :D:D:D

2011. okt. 7. 19:29
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
olavasd el a 2. hozzászólást gyökér
2011. okt. 7. 19:31
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
akkor meg mit vered a nyálad te nyomorék faszú.
2011. okt. 7. 19:32
 15/23 anonim ***** válasza:
Vannak spec. izzadasgatlok, azokat nem probaltad ? Sajna en is hasonló helyzetben vagyok, csak pasikent. Nekem volt ami használt, de par nap utan immunis lettem ra valahogy, de addig semmi izzadasfoltom nem volt, ha gondolod irhatok par termeket amit kiprobalhatsz. En most ujra csak feketet/feheret hordok emiatt, pedig annyira imádom a szürkét is. :(
2011. okt. 7. 19:43
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
nem nagy baj.
2011. okt. 7. 20:03
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
semmire, hihetetlen de a lányok is emberek, ergó izzadnak is...
2011. okt. 7. 20:11
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem baj. Ha nem büdös, használ izzadásgtlót akkor semmi baj.
2011. okt. 7. 20:45
 19/23 anonim ***** válasza:
43%
gáz, de lehet h nem tud vele mit tenni 20
2011. okt. 7. 21:00
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
én is könnyen megizzadok, hordj világos felsőket, azon nem látszik folt...
2011. okt. 8. 08:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!