Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem tudom, miért, de "szeretem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom, miért, de "szeretem" látni, amikor egy fiú sír. Van ezzel igy valaki még?

Figyelt kérdés
Nem tudom miért, de valahogy szeretem. Ne értsetek félre, nem szeretem ha szenved, sőt azt szeretem legjobban, amikor vidám és jókedvű. Hanem akkor olyan érzésem van, hogy olyan jó lenne megölelni meg ilyenek.
2011. okt. 7. 14:28
1 2
 11/16 anonim válasza:
68%
én is így vagyok kérdező:) olyankor megölelném, és megvigysztalmán, és az annyira jó lenne..:) persze, ez főleg olyan fiúknál van, akik tetszenek:D gondolom nálad is...
2011. okt. 7. 15:23
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Hogy ti milyen perverzek vagytok!?:D 22F
2011. okt. 7. 15:34
 13/16 A kérdező kommentje:
Igen, 14:52-es (az első)
2011. okt. 7. 16:22
 14/16 A kérdező kommentje:
Másodikkal is. Meg 15:12-essel is egyetértek :)
2011. okt. 7. 16:23
 15/16 A kérdező kommentje:
És 15:23-assal is
2011. okt. 7. 16:24
 16/16 anonim ***** válasza:
48%

Néha mi is be tudunk sokallni, ilyenkor nekünk is jól esne egy ölelés, néhány jó szó. Ez egyébként több fiúval is így van, vagy csak mindig egy kivételezettel? Mindenesetre bennem a tiszta kedvesség érzetét kelted ezzel a kérdéssel, ami szerintem jó. :)

20/F

2011. okt. 7. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!