Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez miért van? A fiúk ennyire megérzik?
16/L vagyok. Tudom picit bután fog hangzani, de:
VAlahogy mindig mikor megtetszik egy fiú, látom, hogy rengeteget néz. De akárki tetszik meg. HA mondjuk már nem mutatok felé érdeklődést, ő se felém. Nem érzem úgy, hogy mondjuk sokat figyelném, mert van, hogy rájuk se merek nézni, mégis mintha egyből megéreznék.
Pl tetszett egy fiú, és a legjobb fiúhaverom rákérdezett, hogy neked teetszik xy?? Ugyanakkor azt a fiút csak látásból ismertem.
A fiúk ennyire megérzik, ha tetszenek egy lánynak? Én lány létemre nem veszem észre ennyire, hogy melyik fiú figyel ill. melyik nem..
én nem éreztem eddig,
legalábbis eddig sztem nem tetszettem senkinek :P
1. válaszoló.
Olyan nincs, hogy senkinek se tetszenél. Tudom, sablonszöveg, és egy ideig én sem hittem el, de egy valakinek biztos, hogy tetszel.:)
2. válaszoló. Igen, de elég érdekes, hogy az összes fiú, aki megtetszett rengeteget nézett, de csak addig, amíg tetszettek.
3. válaszoló. Az lehet, hogy a félelmemet érzik, de nem dementorok:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!