Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexi ez a csaj? Képek!
2011. okt. 6. 20:42
11/27 aranyoskám válasza:
@Jaguar: csak "mintha" lenne nagy segge? :DD ezek a csajok nagyon nem tartoznak az én szexuális ízlésemhez, nem is nagyon tudnék mit kezdeni ekkora csajjal tekintve h csak 65kg vagyok a 182 centimmel (=
13/27 anonim válasza:
Kicsit nagy a segge, de az nem baj. Viszont szeretném látni az arcát is. Számomra az a legfontosabb.
14/27 anonim válasza:
Ejj. Autóemelőt a lábaközé, csak úgy lehet felkutatni a nemiszervét:D
15/27 anonim válasza:
Nem az igazi szerintem.
Én azt a szófordulatot szoktam használni a nagy fenekű nőkre hogy. " Nézd már tiszta segg!
:D De ha neked tetszik akkor te dolgod. Ámen..
16/27 anonim válasza:
Húúúú ez ha rád ül rendesen becuppantja a brét xDD
De szívesen megmarkolnám a kofferját ^^
18/27 anonim válasza:
A nőiességnek is meg van a határa. Ez már a tehén kategória nálam. A 3. képen ahogy a segge rálóg a hátára vagy miaz nagyon undorító... Egy nőnek legyen melle meg széles csípője nagyobb combokkal de ez már túlzás.
20/27 anonim válasza:
Orbitálisan nagy szarószerve van. Nekem nem jön be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!