Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Aki döglött gilisztát használ...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

The Deathworm kérdése:

Aki döglött gilisztát használ óvszernek egy aktus során, az nekrozoofil?

Figyelt kérdés

Mármint ideális esetben:

-még nincs megszáradva, h fel lehessen húzni,

-a döglött gilisztán csak 1 lyuk van,

-nem szakad szét mikor felhúzod...

2011. okt. 6. 18:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
A gilisztákon 2 lyuk van.
2011. okt. 6. 19:07
 12/17 anonim válasza:
100%

szerintem ideális lenne környezetvédelmi szempontból, mert a gumi ugye gumi, ez meg természetes, de ez meg egy idő után a földigilisztapopuláció kipusztulásához vezetne, szerintem otthon ideális egy kis spórolásra, de nem kéne rendszert csinálni belőle, mert a tápláléklánc összedőléséhez is vezethet, mert ugye akkor mit eszik a vakond? és akkor mit eszik a sas, meg a róka? szerintem felejtsd el

hogy nekrozoofil-e az illető, hát azt döntse el ő, de attól függ milyen szempontból nézed, mert ugye itt a giliszta csak egy eszköz, és nem a vágy tárgya, vagyis nem gilisztafilia, mert a gumitól se kapsz óvszerfiliát...ha pedig konkrétan a gilisztáért csinálod ezt az egészet akkor meg miért oda a partner? de egy giliszta meg önmagában nem hiszem, hogy vszerként haszálva nyujthat akkor élvezetet

2011. okt. 6. 19:29
 13/17 A kérdező kommentje:

:D

19:07, legközelebb a szemüveged ne hagyd a hűtőn...

2011. okt. 6. 19:38
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Na jó, én még nem láttam olyan gilisztát, amin csak 1 lyuk van, pláne, ha döglött.
2011. okt. 7. 15:55
 15/17 A kérdező kommentje:

ezért írtam, h ideális esetben...

...pl: egy rágóval bedugaszoljuk az egyiket/bevarrjuk vagy ilyesmik...

...használd a fantáziád... :D

2011. okt. 8. 03:00
 16/17 anonim ***** válasza:
na én most megtaláltam ezt a kérdést. asszem megyek sirni.
2014. máj. 16. 00:00
 17/17 anonim ***** válasza:
Oh, te jó ég, miért olvasok ilyeneket? 😂
2019. szept. 13. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!