Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki döglött gilisztát használ óvszernek egy aktus során, az nekrozoofil?
Mármint ideális esetben:
-még nincs megszáradva, h fel lehessen húzni,
-a döglött gilisztán csak 1 lyuk van,
-nem szakad szét mikor felhúzod...
szerintem ideális lenne környezetvédelmi szempontból, mert a gumi ugye gumi, ez meg természetes, de ez meg egy idő után a földigilisztapopuláció kipusztulásához vezetne, szerintem otthon ideális egy kis spórolásra, de nem kéne rendszert csinálni belőle, mert a tápláléklánc összedőléséhez is vezethet, mert ugye akkor mit eszik a vakond? és akkor mit eszik a sas, meg a róka? szerintem felejtsd el
hogy nekrozoofil-e az illető, hát azt döntse el ő, de attól függ milyen szempontból nézed, mert ugye itt a giliszta csak egy eszköz, és nem a vágy tárgya, vagyis nem gilisztafilia, mert a gumitól se kapsz óvszerfiliát...ha pedig konkrétan a gilisztáért csinálod ezt az egészet akkor meg miért oda a partner? de egy giliszta meg önmagában nem hiszem, hogy vszerként haszálva nyujthat akkor élvezetet
:D
19:07, legközelebb a szemüveged ne hagyd a hűtőn...
ezért írtam, h ideális esetben...
...pl: egy rágóval bedugaszoljuk az egyiket/bevarrjuk vagy ilyesmik...
...használd a fantáziád... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!