Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől lesz érdekes szexi és vonzó egy lány?
FIÚK!
mi kelti fel leginkább az érdeklődéseteket 16 év körüli lányoknál?(nem kinézetre vagyok kíváncsi,de az is jöhet)
Mik azok a tulajdonságok?Mit tegyenek azért,hogy szexivé,titokzatossá,és vonzóvá váljanak,de leginkáb:mi tesz annyira kíváncsivá egy fiút,hogy akár egész nap az járjon a fejében? :D kort írjatok :)
16 évesen könnyű...
16 évesen a srácokat az motiválja, hogy dugjanak meg.
Reklámozd a szexualitásodat. Akkor is ha szűz van. Lehet, hogy nem úgy leszel népszerű, ahogy te akarod, de az fix, hogy te jársz majd a fejükben. :D
Különben én szerintem ez a későbbiekben sem sokat változik, csak sokkal burkoltabb játékban folytatódik.
A pasi mindig meg akarja húzni a nőt, és a nő különféle módokon akadályokat épít. Az a nő csinálja jól, akinek az akadályait szívesen veszi a pasi, de mégse ér célt könnyen.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!