Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szólítanál meg egy olyan lányt, aki tényleg álmaid csaja? -Főleg lányok válaszolhatnának, hogy mi az amivel ne álljak oda, vagy mi az ami előnyt jelenthet?
Szóval,tényleg akit elképzeltél évek óta,teljesen ideálod,és ő az egyetlen eddig aki teljesen olyan..
Azért kérdezem,mert így nem szoktam csajozni,az eddigi 2 barátnőm egyikét sem úgy ismertem meg,hogy ne lett volna egy közös ismerősünk..
18F
Az olyan kaliberű válaszok,hogy
"hello jani vagyok,szingli-Gyűsz topogni geco?"stb-ket most nem érdekelnek.Maximum jókat mosolygok rajta..
tegnap 23:34
Tudom.Csakhogy ha tetszik valaki,akkor először megismerném,majd eldől hogy a belső tulajdonságai is "tetszenek"-e.
Ez még a kezdeti lépés lenne.
Szerintem,hogy az ember szerelmes legyen teljesen,a párja kívül belül tökéletesen megkell,hogy feleljen.Ez mindenkinek más jelent.
Lehet úgy is leszólítani valakit, hogy az jól sikerüljön :). Én sosem hittem volna, hogy odafigyelnék egy srácra, aki az utcán szólít meg, de mégis megtörtént.
A srác nem úgy jött oda, hogy ismerkedni akar - a nők nagyrésze ezt élből elutasítja, én is.
Ő úgy tett, mint aki keres valamit, én elmagyaráztam, merre van, egy darabon el is kísértem, közben beszélgettünk (errefelé laksz-e, hova mész, munkából jössz-e általánosságokról). Aztán amikor elköszöntem tőle, megkérdezte, hogy hazakísérhet-e. Mivel addig kedves volt, tartózkodó és szimpatikus, ráadásul nagyon meg is lepődtem, igent mondtam. Hazakísért, beszélgettünk, elkértem a számom. Nálunk így kezdődött.
A lutri egyébként nagy, értem, hogy külsőre tetszik, meg aranyos, de lehet, hogy mégsem egymásnak vagytok kitatlálva, erőltetni ne erőltesd, csak finoman. Remélem, olyan szerencséd lesz, mint nekünk volt...
(Külön fura volt, amikor jobban megismertem a fiút és kiderült, hogy mennyire csendes, félénk és visszahúzódó srác. Emiatt is nagyon jól esett, hogy meglátott bennem valamit, amitől mindezt "elfelejtette" és minden bátorságát összeszedve lépett felém. Mint kiderült, nem akkor látott először, tudta, merre járok haza, és célirányosan engem várt. Így volt ideje edzeni a lelkét a leszólításhoz.)
Szóval nem minden leszólítás kudarc, de óvatosan, mert el lehet bukni rajta, és itt nemigen van második esély! Én drukkolok.
az erőltetett vicceskedéstől tartózkodj, legyél egyszerű, lényegre törő és őszinte
"szia, valahonnan ismerős vagy, láttalak már többször, nincs kedved meginni egy kávét?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!