Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyiket választanátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyiket választanátok?

Figyelt kérdés

Két kapcsolat közül melyiket választanátok?:

- egy szenvedélyes,szerelmes,izgalmas,érdekes,

spontaneitással teli kapcsolatot amiben viszont vannak veszekedések, eléggé különböztök és sok dolog miatt szenvedsz és idegeskedsz.

- vagy egy elég harmónikus, nyugodt és megértéssel teli,megbizható,kiszámitható kapcsolatot,amiben viszont nincs szerelem csak szeretet és elég unalmas.

És miért? Kort is irjatok ha lehet.

2011. okt. 5. 15:03
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Így első ránézésre elsőt. Nem tudnék megalkudni és megelégedni egy olyan kapcsolattal, ahol a párom egy unalmas ember, akibe nem vagyok szerelmes.

De az elsőt is csak akkor választanám, ha tudnánk tenni a sok vita ellen. Ha nagyon nem bírnánk együtt és nagyon szenvednék a kapcsolatban, ha nem bízhatnék meg benne, akkor azt sem választanám.

Szóval az első, ha a problémákat meg lehet oldani, a második pedig semmiképpen, annál már jobb egyedül is.

Szerencsére kivártam, amíg sikerült olyat találnom, akivel a kapcsolatom szenvedélyes, szerelmes, érdekes, ugyanakkor megértéssel teli, megbízható.

32/N

2011. okt. 5. 15:22
 12/20 anonim ***** válasza:
Egyiket sem. Megvárnám az igazit.
2011. okt. 5. 15:26
 13/20 A kérdező kommentje:

15:22 esnek.

Én néha úgy érzem ,hogy olyan ember akiben ezek megvannak nem létezik.

De azért az jó ha te megtaláltad :)

2011. okt. 5. 15:39
 14/20 anonim ***** válasza:

ez most elméleti vagy gyakorlati kérdés?

mármint ha gyakorlati, akkor ideális esetben két résztvevő van, és mindkettő kb. 50%-ban alakítja az eseményeket. Tehát ez nem ennyire eldöntendő kérdés, mint hogy családi vagy sportautót veszel, és onnantól az van.

Egy csendes, otthon ülős partnert is fel lehet pörgetni, akárcsak fordítva.

27/f

2011. okt. 5. 15:40
 15/20 anonim ***** válasza:

egyiket se. nálam a kapcsolat a második kategória kiegészítve szerelemmel, szenvedéllyel, mínusz: unalom.

másnak nem látom értelmét.

2011. okt. 5. 15:44
 16/20 anonim ***** válasza:
a kettő ötvözete. XD
2011. okt. 5. 15:48
 17/20 A kérdező kommentje:
bár lehetne keverni a kettöt,de nem lehet.
2011. okt. 5. 15:53
 18/20 anonim ***** válasza:

ma 15:39

Természetesen van ilyen típus is, akiben ötvöződnek ezek a tulajdonságok, bár tényleg elég nehezen találtuk meg egymást a férjemmel. :)

Ha nem találtam volna ilyet, akkor inkább maradok egyedül, vagy az első típust választom és megpróbálom összehangolni a különbözőségeinket.

A második katasztrófa! Megbolondulnék mellette, nem bírnám. Egyszer próbáltam valakivel, de a vége az lett, hogy már ha megláttam szegényt, kirázott tőle a hideg. Pláne, mikor szexre került volna a sor. De már mindenhogy idegesített, pedig rendes volt, kedves. De érzelmek nélkül együtt élni valakivel, az nem nekem való.

2011. okt. 5. 16:03
 19/20 anonim ***** válasza:

hát az elsőt ha választani kéne, de amúgy meg egy szenvedélyes,szerelmes,izgalmas,érdekes, de veszekedések nélkül, és különbözünk, DE vannak közös dolgok is.

14L

még nem pasizom, minden válaszomat úgy írom hogy "a jövőre nézve"

2011. okt. 5. 17:36
 20/20 anonim ***** válasza:
1.
2011. okt. 5. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!