Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éves kortól érdemes Gésa golyókat venni?
Azt mondják, elvileg, hogy szűkebb lesz tőle, intenzívebbk érzései lesznek..
Am én húsz leszek lassan, ő 16, de tökéletes teremtés.. az igazi szándék az, h hátha könnyebb lesz neki csúcsra jutni hüvelyből is, mert eddig csak csikló által sikerült.. Nem azért mert túl vékony lenne (4cm átmérőju korul lehetek), de volt már szűkebb, meg tágabb p*ncival dolgom, és mindkettő eltudott menni a f*rkamtol.. de ez már off am bocs.. nemtom mennyire fugg attol, h mien átmérőjű vagyok. :)
Nem szűkebb, hanem ő tudja "állítani", ha esetleg kicsivel vékonyabb vagy, mint ami neki örömet ad, akkor ezzel a technikával képes lehet elérni a hüvelyit is.
Egyébként őt megkérdezted erről? vagy te úgy döntöttél, hogy márpedig gyakorolja!? az mindenképp igaz, hogy ha az izmokat edzik, az hasznos. akár most, akár később a szülésnél.
jaja, mikor nagy ritkán sikerülne elmennie, leállitod, és halkan mondja, h de pisilés rájon, de most h abbahagytam nem kell.......nagyon ki tud égetni ilyenkor : D
de remélem változik, ahogy nő..
mi lenne, ha előbb megpróbálnátok úgy elérni a hüvelyit, hogy nyalod, és közben ujjal megkeresed a g pontját, és így a kettőt egyszerre stimulálod, majd a végén, amikor nagyon közel vagytok, akkor a nyalást abbahagyod, és csak ujjazod?
ha ez kevés neki, akkor azonnal vissza tudsz térni a nyelveddel is, és biztos orgazmusa lesz! (persze közben folytatod az ujjazást!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!