Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Higgyem el, hogy nem féltékeny?
Figyelt kérdés
A barátom nagyon "tudatosan nem féltékeny", az elvei szerint a bizalom az alapja az egésznek stb...ti is ismeritek a magyarázatot. Én is egyetértek vele, de én nehezebb eset vagyok és néha féltékenykedek..Tegnap egy srác útbaigazítást kért tőlem, és mára meghívott egy italra, számot is cseréltünk. Persze elmeséltem a barátomnak, aki elég ingerülten kérdezgette, hogy hogy lehetek ilyen naiv, hogy elhiszem, hogy nem akar tőlem semmit. (Engem tényleg egyáltalán nem érdekel a srác úgy.) Aztán viszont írt egy sms-t, hogy menjek nyugodtan, az egy jó hely, ahová mennénk, esetleg hívjam el G-t, egy közös ismerősünket is. (A barátom nincs a városban.) Én gyűlölném, ha ő elmenne egy ilyen helyzetben, de ő ezek szerint nem. Szerintetek? Tapintatlanság lenne?2011. okt. 4. 19:42
12/13 A kérdező kommentje:
Utolsó, ezt aztán jól megaszontad.
Azt hittem, az elejétől világos, hogy semmit nem akarok senkitől, csak új embereket szeretnék megismerni ebben a nagy városban.
Egyébként, hogy teljes legyen a sztori: lemondtam az estét, amire írt egy választ, hogy ok, kár, pedig már a barát-barátnőjének is mondta, hogy meghívott még valakit. Egyébként koncertről van szó. Végül mégis elnéztem és tökjó estét töltöttünk hármasban, megismertem két érdekes embert, aminek a barátom velem örül.
Jó éjt!
2011. okt. 4. 23:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!