Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 21 évesen szánalmas az a srác...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

21 évesen szánalmas az a srác akinek még egy barátnője se volt, és e téren teljesen tapasztalatlan?

Figyelt kérdés
Fő okai hogy kevés lánnyal ismerkedtem, mindig elég passzív voltam, nem éreztem azt hogy bárkinek kellhetnék így inkább nem is próbálkoztam. Egyre jobban frusztrál, de úgy érzem már kezdek kifutni az időből, ilyen idős lányoknak már konkrét elképzeléseik vannak egy jó kapcsolatról. És nem feltétlen fér bele a tanítónéni szerep szerintem.
2011. okt. 4. 09:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Miért lennél szánalmas? Baromság... Több olyan srácot is ismerek, akik okosak, nem is csúnyák meg pénzük is van, aztán mégsincs nőjük már jóideje.

Ez szimplán azért van, mert a mai világ nem igazán segíti azt, hogy az értelmes pasik/csajok egymásra találjanak. Full részeg p**ákat persze könnyű felszedni egy szórakozóhelyen, csak hát van aki nem erre vágyik.

Szerintem lazíts, ne görcsölj, akkor sokkal könnyebb lesz. Előbb-utóbb te is megtalálod, akit keresel.

2011. okt. 4. 14:17
 12/14 Watkins válasza:
prosti sokat segíthetne..(és itt hagyjuk a sztereotípiákat amivel sokan jönnek majd, nem útszéli ápolatlan fogatlan kisebbségre kell gondolni) Kicsit segíteni "kibontakozni" sőt ha megfelelőt választasz lesz az a tanítónénid is...csak érzelmileg ne kötődj hozzá meg ne legyél függő és ne csinálj rendszert belőle...arra jó lesz hogy "ürítesz" jól érzed magad, meg nem kattog az agyad azon hogy mikor leszel nővel, még a végén az agyadra menne. De ha nagyon lelkis típus vagy felejtsd a kommentem
2011. okt. 4. 16:48
 13/14 anonim ***** válasza:
Felejtsd el a prostikat! Szerintem legalábbis. Még rosszabbul éreznéd magad, hogy csak így jött össze. Én pontosan ugyanebben a cipőben járok, csak már két évvel idősebb vagyok nálad. Hidd el, hogy egyszer eljön majd a mi időnk is, én legalábbis nagyon hiszek benne. Nem szabad túl sokat görcsölni a dolgon, mert annál frusztráltabban fogod érezni magad. És egyépként én meg pont attól félek, hogy mi lesz ha majd összejövök egyszer egy sráccal és ő már nagyon tapasztalt lesz én pedig totál béna leszek mellette. Nekem biztos jobban bejönne egy olyan srác, aki szintén a "nulláról indul". 23/L
2011. okt. 4. 18:03
 14/14 anonim ***** válasza:

@12:10

Sajnos ez nem olyan dolog, amit később elfelejtesz. Még most, egy másfél éves kapcsolat után is fájó pont, hogy nem élhettem át ezt 4-5 évvel hamarabb, mint egy átlagos tinédzser.

A k.urvákat tényleg felejtsd el, az olyan, mintha feladnád.

23/F

2011. okt. 5. 09:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!