Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk nektek milyen haj jön be egy lányon?
Figyelt kérdés
Rövid hosszú göndör hullámos egyenes?
és ne mondja nekem senki azt, hogy ami jól áll.
mert pl a rövid haj megfog valakit, mert a nyakat szabaddá teszi kicsit, a göndör haj azért mert vadócos.
Nemet is kérek szépen! :)
2011. okt. 3. 22:05
11/17 Solarian válasza:
Fekete/barna, azon kívül nekem mindegy milyen mert az jól néz ki.
12/17 anonim válasza:
hosszú, barna vagy fekete. göndör vagy hullámos, az mindegy. ilyen tűegyenes, lapos ne legyen, az senkinek nem áll jól :)
13/17 anonim válasza:
nekem a természetes szőke és a természetes vörös jön be a legjobban, de a festett kék is nagyon tetszik. az hogy rövid vagy félhosszú vagy hosszú az leginkább szerintem a nő arcától függ, mert léteznek olyan nők akiknek nem áll jól a rövid haj, meg olyanok is akik jobban néznek ki rövid hajjal mint hosszúval. de úgy se vennéd komolyan a véleményem, ha elmondom, hogy a felnyírt haj kifejezetten tetszeni szokott :D
F
14/17 anonim válasza:
általába hosszabb haj, ÉS DUPLACOPF FÉTISEM VAN !!!!!!
F18
17/17 hellblazer15 válasza:
göndör, hosszú, vörös. nekem ez jön be.
16/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!