Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan hogy az esküvőn az egyik fél nemet mondott? Tudtok ilyen történetet?
Ilyet nem tudok, olyat viszont ismerek, hogy a srác az esküvő elötti napon lelépett.
Röviden: Srácék városában lett volna az esküvő. A csaj szülei kb 250kmre laktak tőlük. Ott volt már srácnál mindenki, "feleség", annak családja, vendégek egy része, csak férj nem volt sehol. Vonatra ült és fel ment Pestre egyik haverjához. Állítólag azért csinálta mert nem merte elmondani, hogy nem akarja feleségül venni a csajt.
nekem a nagyapám mesélte hogy az étterembe berohant valaki azzal hogy nemet mondott a menyasszony és lemondanák akkor a kaját...az étteremvezető persze ebbe nem ment bele mondván szinte már minden kész.aztán minden ottani vendégre rá próbálták sózni azt az ételt hogy ne bukjon már akkorát a násznép ..és kifejezetten hajlottak rá ezek a hétköznapi vendégek mondván"hát együk akkor azt amit a násznép evett volna. de izgi!!"
meg olyat hallottam hogy valaki viccből mondot nemet aztán mikor mindenki megdöbbent helyesbített hogy természetesen igen.az anyakönyvvezető ugyanakkor ragaszkodott a szigorú formai megkötésekhez és azt mondta hogy ez így nem ér,kérjenek új időpontot legkorábban 3 hónap múlva
Nem is olyan rég egy ismerősöm néhány nappal az esküvő előtt szakított. Ott is elég sokat buktak a dolgon, de csak néhány százezer volt. A zenekar pedig azt mondta, hogyha lesz esküvő késöbb, beszámítják az előleget.
Olyanról hallottam, hogy egy menyasszonyt rajtakapták az esküvőn, hogy kettyintett valakivel, pont a vőlegény családjából vették észre, így mindenki hazasomfordált.
Olyat is, hallottam, hogy valaki reggel közölte az apjával az esküvő napján, hogy nem akar házasodni, segítsen neki elintézni. De aznap pont kigyulladt az üzletük és nem volt ideje az apának intézkedni, így délután megtörtént az esküvő, és egy éven belül el is váltak. Hú de számtalan ilyen eset jut eszembe. De olyanról még nem hallottam, hogy valaki direktben az esküvőn mondta volna. Szerintem, ha ilyenen töröd a fejed, holnap reggel kezd azzal a napot, hogy közlöd a pároddal, hogy itt a vége, nem lesz esküvő!
két ilyen esetet is hallottam. az egyik az volt, hogy a csaj kb 3 hónapja járt egy sráccal, és persze szerelmesek voltak meg minden, de a csaj a 3. hónapban megtudta, hogy terhes a sráctól. vallásosak voltak mind a ketten, és szóba sem jöhetett az abortusz, így a srác megkérte a csaj kezét. szervezték az esküvőt, mindenki happy volt, a csaj meg közben elbizonytalanodott, merthogy fiatal volt (20 éves), a srácot is alig ismerte, és bumm bele a közepébe gyerek is. azt tervezgette, hogy nemet mond, de a barátnői rábeszélték, hogy ne tegye. az esküvőn végül igent mondott, de tök sokat hezitált mielőtt kimondta volna. persze ez mindenkinek feltűnt, és utólag azt mondta, hogy csak az izgalom miatt elment a hangja...
másiknál nem konkrétan nemet mondott a lány, hanem a csajnak volt éveken át egy szerelme, de a csaj ilyen pénzes pasikra hajtott, és összeszedett egy pénzes pasit, aki megkérte a kezét is, elvette feleségül. de ugye a csajnak közben végig megvolt a szerelme. iszonyat nagy lagzit csaptak a faluban, volt hintó, cigányzenekar, kb mindenkit meghívtak a faluban, külföldről rendeltek ruhát. na és egy héttel az esküvő után a pasi véletlen hamarabb ment haza, a csajt még éppen akkor rottyantotta seggbe a szerelme... szóval 1 hét múlva váltak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!