Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden pasi egy bunkó vagy mivan, hol vannak a normàlisok?
"flörtöltunk meg ilyesmi, ma meg elkezdett a szexre utalgatni, olyan csalòdott vagyok e miatt. Honnan veszik a pasik, hogy egy csaj ha flörtöl valakivel akkor màr szét akarja rakni a làbát?"
Ha próbálkozik, akkor egy szexmániás barom, ha nem próbálkozik, akkor nem tart vonzónak.
Ha kedves, akkor érzelgős, nyálas, férfiatlan. Ha az ellenkezője, akkor egy agresszív, nőgyűlölő, bunkó.
Talán nem a diszkókban kéne ismerkedni, mert ott nyilván nem a két szép szemedért fognak odamenni hozzád. Talán úgy öltöztél és viselkedtél mint egy ribanc, még ha neked fel sem tűnt. Az is lehet, hogy a srác volt tahó, mert nagyon sok ilyen van.
Ti nem szeretitek az általánosítást, de te most mégis ezt teszed.
Továbbra sem értem a gondolatmeneted.
A flörtölés igenis burkolt felhívás a lábszéttevésre. Ha nem akarod, hogy arra pályázzanak, ne is flörtölj. Lehet normálisan is beszélgetni, és akkor nem vezeted félre szegény fiút.
"Honnan veszik a pasik, hogy egy csaj ha flörtöl valakivel akkor màr szét akarja rakni a làbát?"
Az a baj, hogy mi, pasik, ha valamibe belekezdünk, azzt szeretjük befejezeni. Ti meg nem.
jajj már nem kell a duma....
a rendes pasik akiket így hívnak ugysem kell komolyan egy nőnek sem....
Az sem jó ha egy pasi buno, az sem a rendes, az sem ha kedves, az sem ha egy segg-fej
"hol vannak a normàlisok?"
Jelentem itt vagyok ;)
Én rendes vagyok, de nektek nőknek pont ilyen pasi kell aki bunkó, a rosszfiúkhoz vonzódtok.
Kisfiú: anya, ha nagy leszek lesz barátnőm?
Anya: ha jó leszel lesz
Kisfiú: és ha rossz leszek?
Anya: akkor sok lesz!
Ennyi, kár tagadni, mindig a fülbevalós hangoskodó domináns hülyegyerekek kellenek a nőknek nem pedig az iskolázott udvarias, visszahúzódóbb FÉRFIak.Grat csajok, csak így tovább!
"Ennyi, kár tagadni, mindig a fülbevalós hangoskodó domináns hülyegyerekek kellenek a nőknek nem pedig az iskolázott udvarias, visszahúzódóbb FÉRFIak.Grat csajok, csak így tovább!"
Pfff... Én kopasz vagyok, motoros bőrdzsekit hordok, fülbevalóm van, de ennek ellenére tudom hogyan kell viselkedni, megadom a tiszteletet a nőknek (de nem nyalizok meg nem mondom gagyi idétlen bókokat), és nem vagyok egy agresszív, bunkó suttyó. Akkor most én melyik táborhoz tartozok. Nem akarok senkit elkeseríteni, de a vagányság vagy jön ösztönösen belülről, vagy nem. Nem lehet könyvből megtanulni. Attól pedig h valaki nem úgy néz ki mint valami wow-os kocka, még lehet intelligens és normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!