Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Minden pasi egy bunkó vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden pasi egy bunkó vagy mivan, hol vannak a normàlisok?

Figyelt kérdés
Hétvégén megismerkedtem 1pasival, nem volt semmi köztünk, de azóta is smsezünk. Jó fejnek tünt, viccelôdtünk egymàssal, flörtöltunk meg ilyesmi, ma meg elkezdett a szexre utalgatni, olyan csalòdott vagyok e miatt. Honnan veszik a pasik, hogy egy csaj ha flörtöl valakivel akkor màr szét akarja rakni a làbát?
2011. okt. 3. 15:46
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

"flörtöltunk meg ilyesmi, ma meg elkezdett a szexre utalgatni, olyan csalòdott vagyok e miatt. Honnan veszik a pasik, hogy egy csaj ha flörtöl valakivel akkor màr szét akarja rakni a làbát?"

Ha próbálkozik, akkor egy szexmániás barom, ha nem próbálkozik, akkor nem tart vonzónak.

Ha kedves, akkor érzelgős, nyálas, férfiatlan. Ha az ellenkezője, akkor egy agresszív, nőgyűlölő, bunkó.

Talán nem a diszkókban kéne ismerkedni, mert ott nyilván nem a két szép szemedért fognak odamenni hozzád. Talán úgy öltöztél és viselkedtél mint egy ribanc, még ha neked fel sem tűnt. Az is lehet, hogy a srác volt tahó, mert nagyon sok ilyen van.

Ti nem szeretitek az általánosítást, de te most mégis ezt teszed.

2011. okt. 3. 16:49
 12/20 A kérdező kommentje:
Nem diszkòban ismerkedtünk meg, hanem búcsuban, a tesóját amugy màr régrôl ismerem. Ès nem is viselkedtem ugy mint egy ribanc, mert csak beszèlgettünk. Ezért volt a kèrdés is.
2011. okt. 3. 16:57
 13/20 anonim ***** válasza:
onnan veszi a srác, hogy valószínű 10-ből 5-6szor bejön neki és nyílnak a combok... tudod a nagy számok törvénye!
2011. okt. 3. 17:01
 14/20 anonim ***** válasza:

Továbbra sem értem a gondolatmeneted.

A flörtölés igenis burkolt felhívás a lábszéttevésre. Ha nem akarod, hogy arra pályázzanak, ne is flörtölj. Lehet normálisan is beszélgetni, és akkor nem vezeted félre szegény fiút.

2011. okt. 3. 17:01
 15/20 anonim ***** válasza:

"Honnan veszik a pasik, hogy egy csaj ha flörtöl valakivel akkor màr szét akarja rakni a làbát?"

Az a baj, hogy mi, pasik, ha valamibe belekezdünk, azzt szeretjük befejezeni. Ti meg nem.

2011. okt. 3. 17:39
 16/20 anonim ***** válasza:

jajj már nem kell a duma....

a rendes pasik akiket így hívnak ugysem kell komolyan egy nőnek sem....

Az sem jó ha egy pasi buno, az sem a rendes, az sem ha kedves, az sem ha egy segg-fej

2011. okt. 3. 17:50
 17/20 anonim ***** válasza:

"hol vannak a normàlisok?"

Jelentem itt vagyok ;)

2011. okt. 3. 20:21
 18/20 anonim ***** válasza:

Én rendes vagyok, de nektek nőknek pont ilyen pasi kell aki bunkó, a rosszfiúkhoz vonzódtok.

Kisfiú: anya, ha nagy leszek lesz barátnőm?

Anya: ha jó leszel lesz

Kisfiú: és ha rossz leszek?

Anya: akkor sok lesz!

Ennyi, kár tagadni, mindig a fülbevalós hangoskodó domináns hülyegyerekek kellenek a nőknek nem pedig az iskolázott udvarias, visszahúzódóbb FÉRFIak.Grat csajok, csak így tovább!

2011. okt. 3. 23:00
 19/20 anonim ***** válasza:
próbálok én is ilyenné változni, és akkor jobb leszek (Bad Boys Lifestyle c. könyveben le is írják hogy kell)
2011. okt. 3. 23:36
 20/20 anonim ***** válasza:

"Ennyi, kár tagadni, mindig a fülbevalós hangoskodó domináns hülyegyerekek kellenek a nőknek nem pedig az iskolázott udvarias, visszahúzódóbb FÉRFIak.Grat csajok, csak így tovább!"

Pfff... Én kopasz vagyok, motoros bőrdzsekit hordok, fülbevalóm van, de ennek ellenére tudom hogyan kell viselkedni, megadom a tiszteletet a nőknek (de nem nyalizok meg nem mondom gagyi idétlen bókokat), és nem vagyok egy agresszív, bunkó suttyó. Akkor most én melyik táborhoz tartozok. Nem akarok senkit elkeseríteni, de a vagányság vagy jön ösztönösen belülről, vagy nem. Nem lehet könyvből megtanulni. Attól pedig h valaki nem úgy néz ki mint valami wow-os kocka, még lehet intelligens és normális.

2011. okt. 3. 23:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!