Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedüllét vagy az igények lejjebb adása?
Figyelt kérdés
Én próbáltam olyan lánnyal összejönni, aki nem volt annyira szép, de legalább rendes volt, azonban nem ment. Nem voltam vele boldog. Az eset után inkább egyedül vagyok, és nagy valószínűséggel így is maradok, mivel - szerintem - egy rossz kapcsolatnál az egyedüllét is jobb.
Ti melyiket választanátok/választjátok?
2011. okt. 3. 14:10
11/14 A kérdező kommentje:
Csak utánad, testvér.
2011. okt. 3. 17:47
12/14 anonim válasza:
ezzel csak arra próbáltam célozni, hogy ha már nem jön össze azokkal a csajokkal akik tetszenek mert nem vagy hozzájuk elég jó akkor talán érdemes lenne tenni valamit. talán többre mennél vele mint hogy ülsz a babérjaidon és azon filozofálgatsz vesztes módon hogy lejjebb add-e az igényeidet...
testvér!
13/14 anonim válasza:
Olyannal semmi szín alatt ne gyere össze akire nem vagy rákattanva,akinek nem bírod a szagát,akivel nem vagy sexuálisan sem harmóniába,aki nem ad magára!!Akkor boldogtalan leszel.A párom is 30 évesen talált rám előtte csak alkalmi női voltak.Nem jött össze olyan nővel akire nem tud felnézni és akire nem áll föl stb.Nem bánta meg,hogy kivárt engem.
14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :)
2012. febr. 11. 23:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!