Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok erröl a történet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erröl a történetröl?

Figyelt kérdés

Ezelőtt kb fél évvel megpróbált felszedni egy bulin egy srác, de én mindig eltoltam őt magamtól.

Rá 2 hónapra megint beszéltem vele, ő csak bókolt, felhozta témának azt az estét, amikor azon a bulin bepróbálkozott nálam.

Erre rá egy jó hónapra voltam egy lagzin, ahol ő is ott volt(mint zenész), és akárhányszor ránéztem, ő mindig engem nézett.

Egy bulin sétáltam egy fiú ismerősömmel, őt pedig egy csajjal láttam beszállni a kocsiba(mikor meglátott engem, mintha lefagyott volna, nem köszönt, csak nézett). Rá 2 órára visszajött(akkor már egyedül) de én akkor már rá se néztem, nem is foglalkoztam vele.

Rá 1 hétre szintén bulin voltam, őt pedig egy csajjal láttam; a csajt kísérte "haza"(nem itt lakik a csaj, csak a rokonoknál volt, mivel elég messze lakik).

Azóta majdnem 1 hónap telt el, de ma a templomban azt vettem észre(mise végén), hogy engem néz.

2011. okt. 3. 13:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Mert attól még tetszel neki, de nem fogad olyan lóra, amivel nem nyerhet... Ennyi.
2011. okt. 3. 13:47
 12/14 A kérdező kommentje:
De nekem is tetszik!!
2011. okt. 3. 14:10
 13/14 anonim ***** válasza:
Késő bánat, erre mit lehet mondani...
2011. okt. 3. 14:42
 14/14 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Csak azt akarom (megint) mondani, hogy ha 100-szor is kiírod ezt akkor is csak ugyanazok a válaszok fognak érkezni... Ja és most olvasom 4-szerre....
2012. márc. 6. 11:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!