Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most szerelmes vagy? Ha nem, szeretnel az lenni?
Nem
Néha hiányzik az érzés,néha viszont ugy vagyok vele h kell a fenének,az összes pasi egy szemét dög
20/L
9:13 és 10:32
Elég butákk vagytok, és ez nagyon látszik a hozzászólásotokon. Miaz, hogy minden fiú egy "dög"? Mert Te béna vagy és rossza pasit fogtál ki rosszkor, az már azt jelenti, hogy minden fiú hülye? Nem inkább Ti találtatok rosszat/néztetek félre valamit? Nincs viccesebb a megcsömörlött emberek életellenes szónoklatainál, amikor bebizonyítják, hogy minden rossz, nincs szerelem, és mindenezt azért mert rossz tapasztalatuk van. Gondolkodjatok mielött általánosítatok, vagy szép csöndben rontsátok a levegőt magatok körül, ne mást fikázzatok.
válaszom:
Szerelmes vagyok halálosa, és nagyon jó érzés, a világ legjobb érzése szerintem, főleg hogy a barátnőm is szeret. :)
22/f
hy! 10:32 es vagyok...
Én csak a kérdésre válaszoltam... Az h néha ugy avygok vele helég a pasikból,az tényleg lehet h csak a rossz tapasztalat mondatja velem,de néha nekem is nagyon hiányzik az érzés h szerelmes legyek,és nem vagyok megcsömörlött ember. nyitott vagyok az uj dolgok felé,ha jönnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!