Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az jó jel ha felizgatom? (lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az jó jel ha felizgatom? (lent)

Figyelt kérdés
Szóval fiatal vagyok..van egy barátom, 16 éves. Három hete járunk, ha az első csóktól számítjuk. Van köztünk két és fél év korkülömbség, de állítása szerint őt nem zavarja. Egyik nak szorosan ölelkeztünk, és csókolóztunk... később mondta h ilyenkor ágaskodott neki..ez jó jel?
2011. okt. 1. 22:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nekem is mindig ágaskodottt az első barátnőmnél, valahányszor csókolóztunk. De aztán szerencsére megtanulta a dolgát, mikor vágja magát haptákba.

És jah, nem fog 5 évet várni, az fix. 2 évet mondj és néha esetleg orállal, kézimunkával kielégíted vágyaid. Egy férfinak szüksége van erre.

2011. okt. 2. 00:02
 12/13 anonim ***** válasza:
Izgass fel engem is és meglátjuk jó e ! xD
2011. okt. 2. 10:21
 13/13 anonim ***** válasza:
nem, ez rossz omen, ha megegyszer megtortenik ë fog neki esni. A tapasztalat beszel lol.
2011. okt. 4. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!