Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Am na jó. Ha rá nézek-gondolok minden másról megfeledkezem. És a rekeszizmom is remeg, és minden olyan furcsa és nem is tudom mintha lepkék verdesnének a gyomromban. Tavaly és előtte mellettem ült a lelki kukája voltam tök jól elvoltunk szinte a legjobb barátja voltam. Aztán talán tényleg beleszerettem. Nah igen... Aztán jött egy lány és elcsavarta a fejét és azóta nem beszél velem csakmert az a csaj azt mondja. És mikor a barátnőm (a tudtom nélkül) megírta neki hogy 3 éve szeretem akkor aztán még jobban került. És néha rám néz és olyankor majd kiesik a szeme, és utána mikor elfordul vigyorog. és sosem bírom megállni hogy ne piruljak! Most is. Na pápá. MIT TEGYEK??????? HOGYAN??2009. ápr. 27. 22:11
1/3 anonim válasza:
Nem egyszerű a helyzeted, mert ő most fölényben érzi magát, azért, mert megtudta, hogy érzel. Sztem érd el, hogy ne érezze annyira nyeregben magát, valahogy ki kéne ebből zökkenteni.
Ez nem lesz egyszerű, mert valahogy nagyon magabiztosan kell elé állnod, és pl. a haverjai előtt valami poénnal leoltani a fejét, erre nem fog számítani, úgyse tud rá mit reagálni. Ezután, ha kellesz neki, akkor már tudja, hogy nem csak úgy vagy, hanem tudja, hogy kihívást fogsz jelenteni :)
2/3 A kérdező kommentje:
Öhmm... Ezzel csak annyi a probléma hogy az a csaj már akkor hisztizik ha csak köszön nekem... Végül is kit érdekel? Hisztizzen!
2009. ápr. 28. 07:40
3/3 anonim válasza:
Esetleg próbáld féltékennyé tenni, te is kavarj más pasikkal és ha látod rajta hogy hoppá féltékeny akkor nyert ügyed van de ne csináld bagyon feltűnően, hogy ha előtte vagy nyalod falod a másikat csak természetesen például nevess a másikkal hogy lássa hogy a másik fiú is boldoggá tud tenni, vagy kerüld picit, nem lesz könnyű, de próbáld meg, ne te akrj vele találkozni, hanem érd el h ő akarjon veled!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!