Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél ha egy nap úgy ébrednél, hogy te vagy a világon a legszebb nő és mindenki szerelmes lenne beléd?
Figyelt kérdés
:D :D :D2011. okt. 1. 16:16
11/25 anonim válasza:
frászt kapnék...ígyis bejövök sok idiótának, akik viszont nekem nem, és volt hogy már bújkáltam előlük mert zaklattak. -.-
annyival lenne jobb, hogy végre olyannak is tetszenék, aki nekemis, mert ugye mindenkinek...
de megőrülnék hogy távol kell tartanom magamtól mégtöbb h.lyét
12/25 anonim válasza:
Azokat a pasikat, akik eddig bunkok voltak velem, megszivatnam, de rendesen. Es megprobalnam elcsavarni a kiszemeltem fejet. Hatha igy sikerulne.
13/25 anonim válasza:
Agybajt kapnék.. :S Nem akarok senki olyannak tetszeni, aki nekem nem jön be, mert most is van pár ilyen ember.. A hideg kiráz tőlük. Inkább csak egy valakinek tetszek, ne egy csomó idiótának. Bocsi a szóhasználatért :)
15/25 anonim válasza:
Mivel gyönyrű csodálatos nő vagyok,erős nagyon erős szexuális kisugárzással ezért minden nap így ébrdek hogy én vagyok a legszebb(na jó nem mindig)és mindig minden pasinak bejönök:):) a szemeim ölnek:)
16/25 anonim válasza:
Így ébredek minden reggel. De komolyan.(:
17/25 anonim válasza:
Nem örülnék neki, nekem elég egy férfi, akinek gyönyörű vagyok és szeret, a többi hagyjon békén!
19/25 mus musculus válasza:
Összejönnék az "imádottammal", elvégre ha mindenki szerelmes belém, akkor ő is.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!