Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Hogy tetszenek az izmosabb nők? Kép
Már bocs, de ha levennék a fejüket simán elmehetnének transzvesztitának... Lehet egy nő úgy is izmos, hogy nem torzítja el a testét, pl:
Ők határozottan izmosak, de nem vitték túlzásba, mint az általad linkelt "nők", hanem megmaradt a nőies formájuk. Véleményt akartál hallani, hát fogadd el.
Oké, véleményt kaptam, ez nem gond, mint már említettem. De ha vélemény, akkor ne legyen benne olyan, hogy "márpedig ez meg ez a női alak és kész"! Én alapból ilyen alkatú vagyok, sportoltam kiskoromban, szélesebb a vállam, most akkor kifejezetten férfias vagyok? Szerintem ha látnál, nem ezt mondanád... és valószínűleg azok a fiúk sem néznek férfiasnak, akik havonta többször elkérik a számom.
Azért a tieidre a "határozottan" izmos jelző kicsit túlzás. Rájuk inkább a sportost használnám.
utolsó: ezeken sem CSAK izom van!! Miért már megint a végletek??? (Mint abban a hosszú válaszban, hogy minél több izmot szedjen magára... hát nem! Nem az a célja.)
Kicsi szívem, ne háborogj, te tetted fel a kérdést. Az a baj, hogy valószínű te is ilyen vagy, s itt megerősítést vártál, amit nem kaptál meg, így az önbizalmad ott maradt, ahol volt, a béka segge alatt. Attól mert valaki nem írja oda, h SZERINTEM még a saját véleményét írja oda, így nem helytelen vagy hibás azt mondani, hogy ez nem nőies, s a női alak nem ilyen. Ha kérdezel valamit, számíts rá, hogy nem mindig azt a választ kapod, amit szeretnél, ha megerősítésre vágysz, akkor kérdezz ismerősöket, azok azt mondják, amit épp hallani akarsz.
Amúgy ezek a nők nem szépek. Nem vagyok leszbikus, de Megan Fox-t nem dobnám ki az ágyamból. De egy ilyen nőtől fejvesztve menekülnék.
Ami a legrondább: a melleik, olyanok mint két narancs, amit odaragasztottak, nem domborul.
Ki háborog?Már mondtam korábban min lepődtem meg kissé.Nem mintha arra számítottam volna ,hogy áradozni fogtok,hogy ez milyen klassz,de ezt már mondtam korábban.
És szerintem ne akard te megmondani más hogy érti a válaszát!
Az önbizalmam meg köszöni szépen jól van, és egyáltalán nem csorbult az itt hallottak alapján:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!