Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki néz ki a legjobban közülük? (Vigyázat sok az opció ;D )
Figyelt kérdés
Marilyn Manson:
Synyster Gates:
Andreas "Whiplasher Bernadotte" Bergh
Jonas "Skinny Disco" Kangur
Emil "Nightmare Industries" Nödtveidt
Ole "Bone W. Machine" Öhman
Christina B. Laden
John5
Daren Jay Ashba
Nikki Sixx
James Michael
Wednesday 13
Tim Sköld
Melyik a legjobb pasi közülük :P ?
2011. szept. 30. 18:26
1/21 mus musculus válasza:
Kissé elfogult vagyok Wednesday 13-el szemben, úgyhogy ő.:D
2/21 anonim válasza:
Csak James Michael jön be, de nem szeretem a rockereket.
3/21 anonim válasza:
Ezeket még az oroszlán is sírva enné meg...
5/21 A kérdező kommentje:
2011. szept. 30. 18:34
6/21 A kérdező kommentje:
én mindegyikőjükkel elfogult vagyok :$ :) :P
2011. szept. 30. 18:35
8/21 anonim válasza:
Syn. De ha M. Shadows a listán lenne, akkor rá szavaznék.:)
21/L
9/21 A kérdező kommentje:
arra vagyok kíváncsi hogy ki szerint ki a legjobb közülük és nem arra h azt írjátok (tisztelet a kivételnek), hogy milyen "rondák". Légyszi ehhez tartani magatokat... Köszi!
amúgy korokat is kérhetnék?! :)
2011. szept. 30. 18:43
10/21 anonim válasza:
Jesszusom. És még mindenki a divatmajmokat,meg a vasalt hajú,vékony fiúkat szidja. Hogynéznek már ezek ki? Golyót nempazarolnék rájuk, feldarabolnám itthon őket,aztán meg odadobálnám a kutyáknak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!