Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfitársaim! Hordja valamelyikőtök hátrahúzva a fitymáját?
nekem szűkület miatt kellett "megigazítani a végét"
10éve volt már, megszoktam...
"Anno zsepiből csináltam egy gyűrűt és azzal oldottam meg, hogy ne csússzon vissza, aztán egy lazább hajgumival. "
na ezzel nomináltad magad a napiszar ill fukyeahgyik oldalakra XDXDXD
"és van, aki esztétikai okokból csináltatja meg."
Normális ember ezt nem tartja esztétikusnak. Egy traumatikus beavatkozás, ami akár fájhat is szex közben. Az meg kit érdekel, ha a zsidók, arabok és más degenerált népségek megcsinálják? Senkit sem érdekelnek a degenerált szokásaid, és nem másokat kéne leugatni, ha nem értenek veled egyet. Metélt körül magad, de ne csak a fitymádat vágd le, mert ilyen idióta inkább ne szaporodjon.
kapcs egy normális választ is..a félig normális kérdésedre..:
-én pl most enyhe fitymaszűkülette küszködök..és én is hátrahúzva hordom...mert elméletileg tágítja..kb 1 hete...
és szerintem neked erre nincs szükséged..mert te nem irtad hogy valami hasonló problémád is lenne..az meg ha neked jól esik hogy úgyvan..hát legyen...emiatt ne csöngesd fel a házmestert...másik meg..valóban tisztább..de ha napi szinten rendben tartod akkor is lesz olyan higénikus mintha egésznap felhúzva lenne...de kinek hogy... :)
-konzekvencia: mindenki úgy hordja ahogy akarja...ha neked így van..és nem zavar..legyen így...
okcsá...
(szivesen) 16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!