Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nőgyógyász aki egész nap ilyen-olyan puncit meg mellet lát estére még fel tud izgulni?
ok de van az a vicc:
Nőgyógyászt gyilkosságért el akarják ítélni.
A bíró kérdezi tőle:
-Miért tette?
-Bíró úr reggel bementem a kórházba.Délig rendeltem és vagy 30 nőt megvizsgáltam.Délután volt három szülés amit levezettem.Este mikor indultam volna haza egy kollégám felhívott,hogy vállaljam már el az éjszakás műszakot.Ok elvállaltam.Éjjel volt még két szülés és egy császármetszés is.Reggel mikor mentem hazafele megállított egy nő és azt mondta,hogy 5000-ért megmutatja a pináját.Na ekkor lőttem!
Szerintem nem... Legalábbis ez az én véleményem
23/F
Szia!
Szerintem kérdezz meg egy nőgyógyászt....
Amúgy a saját dokimnak 3 gyereke van, szóval csak van valami, amivel a felesége el tudja csábítani.
És még valami, a nőgyógyászhoz nem csak Claudia Schifferek, meg Naomi Cambelek járnak csupán "puncit, meg cicit mutogatni", hanem komoly betegségekkel, problémákkal egyszerű hús vér nők. Nem beszélve a pocakos kismamákról, ahol a doki vizsgálat közben a gyereket és a méh állapotát vizsgálja.
Szép is lenne, ha ilyesmiktől felizgulnának. Neki ez a munkája, és szét tudja választani ezt a saját szexualitásától.
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!