Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van aki komoly párkapcsolatban él egy feketével? Neki szól a kérdésem, a többiek át is ugorhatják.
Van egy ötletem!
Lehet írta már valaki, de ha nem, akkor most én :)
Menjetek el együtt véradásra! Csak úgy, mert Szeretsz önkénteskedni. Egy kis tűszúrástól csak nem ijed meg.
Ott amikor leveszik a vért, mintát visznek laborba, és mindenféle tesztet csinálnak. Ha találnak valamit, értesítenek levélben vagy telefonon.
Szerintem ez így tök korrekt lenne, ne is tudná, hogy miért mentek véradásra.
köszönöm az értelmes, hasznos válaszokat...
nem feltételezem róla, hogy szándékosan akarna bajt okozni, ez egy olyan dolog, amivel nincs feltétlen tisztában az ember, hiszen 5-10 évig lappang, tünetmentes... akár én is lehetek már rég beteg, csak nem tudok róla (emiatt csak azért nem aggódom, mert mint mondtam, rendszeres véradó vagyok, így tudnék róla).
volt, aki megkérdőjelezte a szerelmét és az enyémet... valahol igazad van, de gondolj bele, van olyan beteges szerelem, ahol a másik fél bármi áron megtartaná a másikat...talán ezért lenne oka ilyesmit eltitkolni, attól félve, hogy esetleg elhagyom...nem kételkedem a szerelmében, csak épp nem tudom milyen jellegű szerelmet érez irántam, néha úgy tűnik, betegesen szeret és beleőrülne, ha elveszítene...
11.49 véleményében sajnos sok igazság van (én vagyok a következő meg a 11.25-is én voltam).
A beteges szerelem nem szerelem. Az birtoklási vágy inkább. A szerelem tényleg az, amikor a másik vigyáz rád és a legjobbat akarja neked. És na neked az a legjobb, hogy elhagy (mert beteg) vagy elenged, akkor ezt teszi, ha belepusztul is. Ha nem, akkor az nem szerelem, hanem puszta önzés.
Ha pedig te csak azért vagy vele netán, mert félsz attól, hogy beleőrül, hogy elhagyod, az sem szerelem, hanem szánalom.
Ez persze csak negatív feltételezés, de ha netán kiderülne, hogy eltitkolt valamit (vagyis hazudott), te is meggyűlölnéd, ez szinte biztos. Ha nem ilyen nagy horderejű dologról van szó, mint egészség vagy fertőzés, hanem csak "hétköznapi" hazugságokról, azok is tönkreteszik a kapcsolatot előbb utóbb.
De persze remélem, ilyenről szó nincs, ezt csak a hozzászólások miatt akartam elmondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!