Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 éves fiú akinek fegyvere van. Kizáró ok lehet ez egy komoly lánynál?
Sziasztok,
Tudom hogy a kérdés eléggé hülyén hangzik de ez a helyzet. Hamarosan kérvényezni fogom hogy fegyvert vásárolhassak. A fegyver kizárólag önvédelmi célokból szükséges mivel hamarosan cégtulaj is leszek és a környéken elterjedhet hogy komolyabb összegeket kezelek (500,000-1,000,000ft kevesebb mint egy éven belül) ezért potenciális célpont lehetek.
Szóval, csak a komoly lányokra hajtok de nem szeretnék magyarázkodni hogy miért van fegyverem. Kizárásos ok lenne ez egy nem zürős lánynál? (a diszkóp**k egy része biztos bukik erre de a Fennvaló mentsen meg hogy egy ilyen kezébe kerüljek) Úgy értem nem vagyok zúrös, tiszta pénz. Igazán érdekelne hogy mit gondolnak a 16-22 év közötti lányok akiket a komoly srácok érdekelnek. (komoly de törődik a barátnőjével és ezenkivül meg tud nevettetni)
Csak őszinte és komoly válaszokat szeretnék, és főleg nőktől. (-lányoktól)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!