Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mennyire riaszt meg benneteket a barátnőtöket úgy látni hogy van ott egy kis szőr?
A barátom látottt engem úgy hogy kb. olyan fél centis szőr volt ótt...:( Mondjuk borotválkozás napja előtt...És csak úgy hogy teljesen véletlen és én nem akartam.De nektek ez mennyire rossz élmény?(mert nekem nagyon...)Ezekután már nem úgy fog rám nézni?
Köszi 16/L
Én az ilyen látványnak örülök :)
És a "hónaljkutyával" sincs semmi bajom!
OTT eleve van szőr, természetes dolog :)
ha másképp néz Rád, akkor az az ő baja, az ember nem lehet mindig toppon...szóval szerintem ne aggódj emiatt..ha kicsit is érett, akkor fel sem tűnt neki :D (mármint hogy valami kéne hogy zavarja...remélem érthető :D)
különben az én páromat egyáltalán nem zavarja, nem néz rám másképp :D
22/L
Nyugodj meg.
Ha meg bármikor ezzel a szőrhülyeséggel jönne küldd a fiúkat a jófenébe.
Legyen már csaj öntudatod.
Te pinád :D azt csinálsz vele amit akarsz
éljen a szőr
de azért módjával ;)
remélem a lepontozásom hozzájárult a lelki békétekhez!!
szánalmas...az miért nem válasz, hogy az enyémet nem zavarja?!
ez nem egy dolgozat, hogy jó és rossz válasz, lehet hogy a kérdezőnek számít amit írok...(vagy nem :P:D)
lepontozók, ti meg borotváljátok magatokat minden nap simára aztán szüljetek sünt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!