Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek melyik jön be jobban a zselézett vagy a nem zselézett haj?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 26. 20:37
1/11 anonim válasza:
Attól függ kinek.Valakinek nagyon jól áll valakinek meg ocsmány:D
2/11 anonim válasza:
Csatlakozom az előttemszólohoz :D de pl ha beleszeretnék túrni a hajába akkor nyílván jobb, ha nem zselézett :)
3/11 A kérdező kommentje:
Jó akkor úgy mondom az enyém olyan sehogy se áll s valamit akarok vele kezdeni.
2009. ápr. 26. 20:45
4/11 anonim válasza:
Zselézett haj=D
De úgy jó ha nem túl hosszú és nemis túl rövid a hajad.És normálisan felzselézve..megpersze ha jól áll:D
5/11 anonim válasza:
én a klasszikus zselét nem szeretem a tapintása miatt, párom wax-ot használ, attól nem lesz természetellenesen sötét és ragacsos a haja
6/11 anonim válasza:
a teljesen kopsaz a legjobb, lehet simogatni
7/11 anonim válasza:
Szia! Barátom kapcsolatunk elején mindig zselézte ha velem volt(azt hitte én elvárom tőle h mindig "belőjje" a haját), holott én ezt nem vártam el soha. Nekem nem is jött be, mert hozzá se lehet nyúlni, ragad, stb. Másik meg neki is kényelmetlen volt. Akármilyen összevisszaságba van is a haja akkor is jobb ha simán van. Szóval a válasz a nem zselézett haj:)
8/11 anonim válasza:
Zselé nélkül egyértelműen. Útálnám, ha bele a akarok túrni a hajába és rákezdené, hogy jaj el ne rontsam a frizutáját. Egy jó barátnőm azt mondta egyszer, hogy nem szeretné, ha egy pasi totál hegyesre felzselézett haja átszúrná a kezét, ha megpróbálná megsimogatni. :) Osztom a véleményét :)
9/11 anonim válasza:
Szerintem megcsak legyen jó a haja...ha zselé nélkül is az,minek zselézze?? ha meg zselé nélkül szar,akkor meg zselézze...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!