Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek egy ilyen srácról?
én is ilyen voltam, ha nem változtatsz az életeden egy öngyilkoshajlamokkal élő szerencsétlenség leszel. (bár utóbbit nézve most is az vagy)
Aki így végzi mint ők:
F18 (személyiségfejlesztő könyveket javaslok pl: Brian Tracy)
"Szeretnél változtatni ezen netán? vagy csak szimplán érdekelnek a válaszok.."
Mindkettő. Kíváncsi vagyok olyan emberek véleményére akik nem szépítik amit gondolnak (névtelenségben minek is szépítenék?) se nem elfogultságból se nem tapintatból. És ezt a fajta őszinteséget úgy érzem szemtől szembe nem nagyon kapnám meg senkitől (pedig ebből lehet a legtöbbet tanulni). És igen, frusztrál a helyzet, szeretnék (mit szeretnék, akarok) változtatni rajta, és azért is tettem fel a kérdést mert úgy érzem kell egy kis lelki "s.ggberúgás" ami megadná a kezdő lökést.
Blacksword-nek pedig valahol igaza van, "ahogy élsz annyit érsz" hogy egy Tankcsapda-dalszövegből idézzek.
F18-nak: ennek a "klubnak" valahogy nem akarok tagja lenni. Brian Tracy-t pedig már elkezdtem olvasni (már más is ajánlotta de azért köszi).
És mindenki másnak is köszönöm.
A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 22:11
Elég szomorú, ha szerinted csak a diszkózás meg az otthon döglés a létező opció szabadidőtöltés terén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!