Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan csaj aki imádja orálisan kielégíteni partnerét?
Figyelt kérdés
2011. szept. 25. 22:14
11/14 A kérdező kommentje:
:) Hmm... micsoda csajok vagytok:)
2011. szept. 25. 22:37
12/14 anonim 

válasza:

igen,a jelenlegi páromnál érzem ezt először,ő annyira finooom...
isteni érzés nyalogatni,simogatni,szorongatni,szopogatni,és nem attól jó,mert ő ezt nagyon élvezi,hanem önmagában az a fincsi teste,az,h annyira kemény,ugyanakkor a bőre rajta olyan selymesen puha,ááááááááááááhhhhhhhhh ŐRJÍTŐ!!!
22/L
13/14 anonim 

válasza:

Utolsó:De azért jól vagy ugye?:D
Egyébként én is szeretem csinálni.
14/14 anonim 

válasza:

én is imádom :D és szintén mert annnnyira finommmm és magam miatt is szeretem csinálni, és igen, azért is, mert jó örömet okozni neki, én igen, mert szeretem én is hallani, hogy jó neki..
persze ez nem mindenkire vonatkozik.. volt már kevésbé jó élményem. nem mindenkivel csinálnám annyira szívesen akár nap mint nap vagy naponta többször..
de Neki szerencsére nagyon jó :)))) :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!