Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogyjak még, vagy ez már szódával (vagy valami erősebbel) elmegy?
2011. szept. 25. 21:41
21/37 anonim válasza:
Hogy a piicsába lett Etusból itt ekkora celeb'?
22/37 anonim válasza:
Napietus, inkább te csapd ki.
23/37 krvua válasza:
van blogja hogy ne lenne ce-ce-celeb?!
24/37 anonim válasza:
21:53
A sajátos stílusa miatt.
És sokaknak az is szúrja a szemét ahogy a blogját reklámozza itt.
25/37 napietus válasza:
Mau©: egyszerű: vakok között félszemű a király :D
26/37 anonim válasza:
Etus mikor lesz új bejegyzés a blogon? :)
27/37 A kérdező kommentje:
Egyébként elkezdtem sportolni, és ez az eddigi eredmény. Nem akarom abbahagyni a sportot, de nem vagyok biztos benne, hogy szeretnék vékonyabb lenni. Amikor vékony voltam teljesen lapos volt a hátsóm, amikor híztam akkor meg nagy. Abban bízom képes vagyok megtalálni az arany középutat. És érdekelt volna hogy ez már megközelíti-e. Egy ruhában ezt nehéz lett volna ábrázolni, viszont azt sem akartam, hogy csak egy szál csík fedje a fenekemet. Nem azért tettem fel, hogy bárki is kicsapja rá, de ha megteszi akkor egészségére, kedves Etus. Úgy sem tudja az illető, kire veri. Lehet hogy a fejem meg olyan mint egy bányarémé.
2011. szept. 25. 22:02
28/37 anonim válasza:
Egyszer már kicsaptam, mindjárt jön a második kör.
29/37 anonim válasza:
Amúgy kisebb méretben nem tudtad volna a képet feltölteni ?
jó a segged kő kóla ? :D
30/37 anonim válasza:
fake kérdés és a kép is az sztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!