Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alkatilag milyen típusú lányok tetszenek nektek? Mennyire fontos?
Megmondom őszintén én kezdem elfogadni magam. Rájöttem, nem akarok tucatlány lenni..ráadásul nekem nincs olyan alkatom se. 168 cm vagyok és 62 kg. Picit vastagabb a combom és van egy pici hasam. Tudom nem lehetek tökéletes..de nem is vágyom rá.
Függetlenül a leírásomtól, tényleg őszintén várom a válaszaitokat, lehetőleg korral ellátva.
Előre is köszi :)
Üdv. 16/L
Szerintem a kérdező nem duci/dagi ,hiszen lehet rajta izom is, ami köztudottan nehezebb a zsírnál. Na meg ha Ő így érzi jól magát, és elégedett a testével, harmóniában van vele, akkor senki se pofázzon neki!
19/L
Nem a kg-k szamitanak!
EN 158 CM 65 KG vagyok es meg vagyok elegedve a testemmel
Pici derekam van nagy kerek fenekem nagy mellem vastagabb combok nem ket fapiszka. Nem vagyok kover hiaba vagyok tobb mint 58 kg
Es mellette sportolok is hogy tartsam a sulyt
Fo a magabiztossag ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!