Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen csókolóztál először?
Figyelt kérdés
nemet, kort légyszíves, és hogy hány éves volt akivel csináltad.2011. szept. 25. 17:26
11/21 anonim válasza:
hehe, nekem picit durca volt, ugyanis partyba voltunk azt rám mászott egy csaj meg a barátnője azt egyszerre a 2 vel :D nagggggyyoooonnn durccaaa két csajjal próbáljátok ki
akkor voltam 15F
16F
12/21 anonim válasza:
7 évesen egy osztálytársammal a suli színháztermében filmnézés közben. ennyire emlékszem.
viszont az első komolyabb 13 évesen volt
14/L
13/21 anonim válasza:
21 voltam, a lány 18, egy diszkóban, és egyikünk sem volt ittas. én akkor csókolóztam először, mint később kiderült a lány is. Miértre nem tudom a választ, azóta nem láttam :(
19/21 anonim válasza:
15évesen, lány vagyok, az illető is lány volt.. :D nem vagyok lezbi am. :D
20/21 anonim válasza:
Mind a ketten 12 évesek voltunk :) 16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!