Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha így viselkedik egy srác,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha így viselkedik egy srác, mit kéne gondolnom?

Figyelt kérdés

Van egy srác akinek úgy láttam szimpatikus vagyok, mert amíg egy helységben vagyunk néz engem meg kérdezget, beszél hozzám. Amikor meg kimentem a szobából akkor megkérdezte hova megyek!? (akkor már nem beszélgettünk és külön részén voltunk a szobának) Pedig nem ismertem előtte a srácot aznap találkoztunk először.

Nem szoktam nagyon foglalkozni a fiúkkal általában elvagyok a barátnőkkel. Az érdektelenségem el szokta űzni a pasikat, de ő egész nagy szekált.

2011. szept. 25. 08:44
 1/2 anonim ***** válasza:
tetszel neki és ennyi...és az érdektelenséged lehet, hogy még jobban vonzóvá tesz... vannak olyan pasik, akik élvezik a vadászatot és unalmas is lenne, ha egy csaj egyből beadná a derekát, egy érdektelen csajt nagyobb kihívás meghódítani, sokkal izgalmasabb
2011. szept. 25. 08:50
 2/2 anonim ***** válasza:
Minket fiúkat vagy férfiakat nem érdekel az érdekeltséged. Ha tetszel akkor tetszel, ha nem akkor nem. Tetszettél neki.
2011. szept. 25. 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!