Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon dagadt vagyok, és legszívesebben sírva fakadnék. Kelleni fogok egyáltalán valakinek így? DAGADTKÉNT?
Persze hogy nem lesz... Ha ennyire 0 az önbecsülésed akkor ne is csodálkoz. 10 éves korod óta fogyozól? Akkor valamit nagyon szarul csinálsz. Szerintem te olyan tipusu lány vagy aki hamar felad mindent. Egy nyár alatt simán le lehet adni a felesleget. Nem kéne itt síránkoznod hanem végre meg kéne mozdulnod... Én 3 hónap alatt adtam le 25 kilot (100 voltam és most vagyok 75). Szal holnaptól diéta, sport, vagy konditerem és ne nyafogj!
20/f
Megöltél ezzel a kérdéssel.
Ilyenkor fordul meg a fejemben, hogy akkor az ilyenek vajon mit gondolhatnak rólam?...
Nem is vagy nagyon dagadt...
Konditeremben kell szaggatni minden nap! akkor leszel szép karcsú.
PRÓBÁLTÁL fogyózni??????????
megpróbálni = kudarc (amit nem mondasz ki szó szerint)
Ahogy yoda-mester is megmondta:
"Tedd vagy ne tedd, de sohase PRÓBÁLD!!!"
És ez bizony kemény pszichológia.
különben meg nekem tetszenél :D (már így alakra, am lehet 30 éves vagy nemtom a fejed nem hoztad nyilvánosság elé:D)
F18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!